Anamaria Vasile

Ea este cea mai bogată ispită de la „Insula iubirii“? „O femeie şmecheră se descurcă“

Ultimele două sezoane „Insula iubirii“ au adus în atenţia publicului aceleaşi ispite, printre care le regăsim pe Maria, Bianca, Nico şi Dana, a căror notorietate a crescut, deevnind vedete în lumea mondenă a Capitalei.

Dacă unele dintre ele se rezumă a afirmat că îşi câştigă existenţa din unele afaceri pe care le au, Bianca Pop, care în acest sezon l-a ispitit pe Eusebiu, i-a primit pe cei de la „Xtra Night Show“ în casa ei din Bucureşti.

Ispita de la „Insula iubirii“ a afirmat că s-a mutat în Bucureşti în urmă cu o lună, iar reporterii de la emisiunea lui Dan Capatos au afirmat că Bianca este, de departe, cea mai bogată femeie din show-ul prezentat de Antena 1.

„Bianca este un brand puternic. Tot ce mi-am făcut, mi-am făcut eu. Începând de la operaţii estetice, la hăinuţe, imaginea mea… Nu mi-a dat nimeni nimic. Mi-am făcut buzele, pomeţii, botox la frunte. După am continuat cu nasul, o rinoplastie. Curând fac o nouă intervenţie, a treia operaţie de schimb de implant. Şi facem şi dinţii, nişte faţete. Vreau şi eu dinţi frumoşi, albi, de prinţesă. Am vrut nas de prinţesă. La fund nu am făcut nimic. E frumos, e natural. O femeie şmecheră se descurcă. Am talent, am plecat de acasă la 19 ani. Am urcat pe o scăriţă şi mi-am făcut talentul. Chiria aici unde stau este 600 de euro, dar iarna e 900 de euro“, a spus Bianca Pop.