Anamaria Vasile

Ce se intampla cand un barbat iubeste cu adevarat?

Un barbat care te iubeste cu adevarat nu te va lasa niciodata sa iti pui intrebari cu privire la dragostea lui. Pentru ca nu va lasa sa treaca nici macar o zi fara sa iti demonstreze cat insemni pentru el.

Mi s-a facut pielea de gaina.

Un barbat care iubeste cu adevarat va face tot posibilul pentru a te vedea fericita. Te va accepta asa cum esti tu, cu bune si cu rele, cu calitati si defecte, cu momente frumoase si momente mai putin frumoase.

Un barbat care iubeste cu adevarat te va privi precum un strop de magie in viata lui. Tipl de magie stralucitoare pe care o simti cand privesti soarele. Va avea grija de sufletul tau, te va asculta, te va adora. Va fi acolo, langa tine, zi si noapte.

Un barbat care iubeste cu adevarat te va respecta neconditionat – va respecta ce esti, cine esti, valorile tale, credintele tale religioase, nevoile tale fizice, viziunea ta despre viata, defectele tale si trecutul tau.

Un barbat care iubeste cu adevarat isi va dori sa te cunoasca fara perdea si, la randul sau, isi va pune sufletul pe tava in fata ta. Va renunta la toate mastile si, la randul lui, va invata odata cu tine ce inseamna sa fii vulnerabil intr-o relatie.

Un barbat care iubeste cu adevarat isi va dori sa stie tot despre tine – cele mai mari visuri ale tale, temerile tale, grijile tale, nesiguranta ta, fobiile si indoielile tale. Si te va iubi si mai mult pentru fiecare dintre acestea.
Un barbat care iubeste cu adevarat va fi acolo in toate loviturile inevitabile ale vietii tale. Nu va fugi niciodata in momentele dificile, ci din contra, te va tine strans de mana si iti va reaminti ca totul va fi bine. Va depune eforturi si va face compromisuri pentru a repara lucrurile si, indiferent de cat de dificil va fi, nu se va da batut pana cand lucrurile nu vor reveni pe fagasul lor normal.

Un barbat care iubeste cu adevarat te va asculta mereu, iti va da sfaturi si iti va respecta deciziile chiar daca uneori nu va fi de acord cu ele.

Un barbat care iubeste cu adevarat iti va spune ce simte pentru tine de fiecare data cand va simti nevoia.

Un barbat care te iubeste cu adevarat nu te va lasa niciodata sa iti pui intrebari cu privire la dragostea lui. Pentru ca nu va lasa sa treaca nici macar o zi fara sa iti demonstreze cat insemni pentru el.