Anamaria Vasile

Cătălin Moroşanu, adevărul despre un posibil divorţ: „Avem un copil minunat și o să mai facem încă unul”

Divorţează Cătălin Moroşanu de frumoasa lui soţie, Georgiana? Asta a fost întrebarea tuturor telespectatorilor zilele acestea, după ce gurile rele vorbeau deja despre o posibilă despărţire, iar presa vuia despre un divorţ iminent între cei doi.

Ei bine, nici vorbă de aşa ceva! Asta pentru că celebrul Moroşanu şi Georgiana sunt împreună de peste 17 ani şi au împreună o minunăţie de fetiţă. Celebrul luptător a pus punctul pe i şi a povestit totul despre relaţia cu soţia sa.

„Suntem împreună de 16 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soția mea și frumoasă și eu… moartea din Carpați, uită-te la mine.

Am avut norocul asta, mi-a dăruit o fetiță frumoasă, O cheamă Natalis și nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, știa care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am făcut un copil, o să mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat și ea 2 facultăți, economia și stomatologia, acum lucrează și ea.

Tot timpul ne-am împins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul și uite așa resusim să ne împingem și reușim să fim o familie. Eu respect femeile din 2 motive, din cauza mamei mele, din cauza soției mele pentru că am văzut că există și astfel de femei.”, a declarat Cătălin Moroşanu pentru Acces Direct.

Vezi video aici