Anamaria Vasile

Săptămână groaznică pentru aceşti nativi. Totul le merge prost

O nouă săptămână a început, însă veştile nu sunt deloc bune pentru aceşti nativi. În perioada 21- 26 mai, trei nativi vor avea parte de o săptămână teribilă, iar singurul lucru pe care şi-l vor dori este să treacă cât mai repede.

În continuare vă prezentăm care sunt cei trei nativi pentru care săpămâna care tocmai a început va fi una teribilă.

Horoscop Taur

Veştile nu sunt deloc bune pentru aceşti nativi şi asta din cauza unor planuri care nu se mai concretizează. Nativii taur şi-au dorit de mult timp să facă ceva, însă din caza unor vizite surpriză pe care le vor primi nu vor mai putea să facă ceea ce şi-au dorit.

Horoscop Balanţă

Nici pentru nativii Balanţă lucrurile nu stau deloc bine şi asta din cauza unor probleme de sănătate care le dau bătăi de cap. Medicul nu le dă veşti bune, iar în urma restricţiilor care le sunt impuse vor trebui să renunţe la multe plăceri, doar pentru a se putea face bine.

Horoscop Scorpion

Nativii născuţi sub zodia Scorpionului trebuie să afle că problemele cu care se vor confrunta în această săptămâna sunt legate de parte profesională. Nativii Scorpion vor fi implicaţi într-un nou proiect, care le va da bătăi de cap şi îi va face să-şi consume foarte multă energie la locul de muncă, iar acest lucru se va resimţi şi în plan personal.