Anamaria Vasile

Tavi Clonda rupe tăcerea! Fanii erau curioși, iar artistul a vorbit într-un final și despre cel de-al treilea copil cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda rupe tăcerea! Fanii erau curioși, iar artistul a vorbit într-un final și despre cel de-al treilea copil cu Gabriela Cristea.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au două fetițe superbe însă ca să devină părinți… ei au făcut multe sacrificii. După venirea pe lume a micuței Thea Iris Selena, fanii însă s-au tot întrebat dacă nu cumva în familia Clonda-Cristea va mai veni un urmaș. Ei bine, artistul a rupt tăcerea și a vorbit despre cel de-al treilea copil.

„Căutăm oferte pentru prima noastră vacanţă în patru. Vrem să plecăm undeva. Căutăm oferte acum, nu ştim unde să mergem. Vrem să plecăm în vacanţă, să schimbăm puţin energia, să vedem şi noi şi altceva. Stăm numai acasă de trei ani. Noi am fi vrut să facem vacanţa asta în doi, dar nu se poate, că, din momentul în care am făcut copiii, s-au cam terminat vacanţele în doi.

Nouă aseară ne-a venit ideea asta, să mergem într-o vacanţă. Noi ne-am propus să mergem acum, relativ repede. Să ştiţi că nu o să ne întoarcem cu al treilea copil. Lumea deja mă întreabă când o să fie şi al treilea. Nu o să mai fie şi al treilea”, a declarat Tavi Clonda în cadrul unei emisiuni TV.

Se iubesc necondiționat, au două fetițe minunate și cariere înfloritoare. Totuși, în familia Clonda nu este tot timpul numai lapte și miere. De-a lungul timpului, între cei doi soți au existat certuri din cauza banilor. În timp ce Tavi Clonda își asumă mai ușor niște riscuri financiare, Gabriela Cristea este mai rezervată.

„Eu m-am potolit cu cumpărăturile, dar înainte îmi cumpăram haine cot la cot cu Gabi. Noi avem un dressing imens, jumătate al meu şi jumătate al Gabrielei, plin cu haine, încălţări şi accesorii. Acum însă nu mai sunt aşa ahtiat după shopping, mă mulţumesc cu ce am sau cu ce primesc, şi îi cumpăr mai mult Victoriei. Că tot vorbim de bani, trebuie să recunosc că m-am certat la un moment dat cu soţia mea din cauza banilor…

Mă rog, s-a creat o tensiune când am cumpărat terenul unde ne-am făcut casa. Atunci am dat ultimii bani din casă pentru această achiziţie. Pur şi simplu am rămas cu puţini bani spre deloc. O săptămână a fost mai greu… Ei, Gabi nu a fost de acord să cumpărăm terenul când a făcut socotelile şi şi-a dat seama că rămânem fară niciun ban în casă. S-a panicat, i s-a făcut teamă, mai ales că ea are nişte traume cauzate de problemele financiare. Până la urmă am convins-o că ne descurcăm noi, că o să fie bine, şi am luat decizia bună împreună. Ea a trecut prin multe şi înţeleg de ce i-a fost frică la început. A fost o tensiune puternică atunci! A, dacă-mi aduc bine aminte, la fel s-a întâmplat şi când am cumpărat maşina”, a spus Tavi Clonda în cadrul unei emisiuni TV.