Anamaria Vasile

Mihai Voropchievici: Horoscopul runelor pentru săptămâna 22 – 31 aprilie. Săgetătorii dau lovitura, Gemenii trebuie să schimbe tactica

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru saptamana viitoare.

HOROSCOP Berbec – este sfatuit sa dea la o parte toate grijile, toate fricile si sa se pregateasca pentru o saptamana extraordinara.

HOROSCOP Taur – are doua optiuni. Ori schimba serviciul, ori din casa. Vrea sa plece o perioada.

HOROSCOP Gemeni – sunt sfatuiti sa abordeze in alt mod tactica. Sunt mari tacticieni, stiu ce sa faca, scrie fabricatinromania.info

HOROSCOP Rac – asteapta o dragoste noua. Mai asteptati putin, dupa miezul noptii vine si dragostea fierbinte si extraordinara.

HOROSCOP Leu – sunt detinatorii marelui premiu in saptamana care vine.

HOROSCOP Fecioara – pot gasi rezolvarea tuturor problemelor, cu conditia sa nu mai tina totul in suflet. Sa-i cheme pe toti la discutii.

HOROSCOP Balanta – trebuie sa fie pregatita pentru o suita de schimbari majore. Vin lucruri frumoase, pregatiti-va sa le intampinati.

HOROSCOP Scorpion – isi pregatesc bagajele, posibil sa plece undeva. Se anunta o calatorie.

HOROSCOP Sagetator – da lovitura si se produce un salt rapid calitativ in existenta lui. A trecut peste incercari.

HOROSCOP Capricorn – au o saptamana de protectie totala din partea divinitatii, impotriva tuturor fortelor malefice, inclusiv a celor cu ochi rai.

HOROSCOP Varsator – e putin nelinistit, runa il sfatuieste sa se calmeze si sa se echilibreze. Spaimele sunt alarme false.

HOROSCOP Pesti – o saptamana de urechi ciulite, mesaje, scrisori, mailuri. O saptamana agitata cu multe vorbe si la fel de multe scrieri.