Anamaria Vasile

Soso, câştigătorul „Big Brother“, este de nerecunoscut la 16 ani de la terminarea show-ului

În anul 2003, România era cuprinsă de febra „Big Brother“, emisiune ce reuşea să cucerească topurile şi care avea o audienţă incredibilă. La acea vreme, nume ca Vio, Soso, Alida sau Ernest erau pe buzele tuturor, acum doar unii dintre ei fiind cunoscuţi sau recunoscuţi de publicul larg.

Dacă Ernest este prezentator la Kanal D, iar Adrian va fi ispită în noul sezon „Insula iubirii“, despre Soso, câştigătorul celebrului show „Big Brother“ nu se mai ştie mare lucru. Cu toate acestea, Sorin Fişteag, căci acesta este numele lui real, a vorbit la Digi 24 despre viaţa pe care o duce în prezent.

Soso s-a mutat în Germania de mai mulţi ani, acolo unde este medic, el afirmând că este pasionat de modă şi că iubeşte creaţiile Viviennei Westwood, designerul britanic care a popularizat stilul modern punk.

„Vivienne Westwood luptă împotriva curentului fast fashion. Oamenii îşi cumpără haine în fiecare weekend, în fiecare lună, din ce în ce mai mult. Dacă fiecare dintre noi îşi deschide dulapul, găseşte o grămadă de chestii pe care nu le mai poartă, pe care poate nu le-a purtat niciodată, cu eticheta pe ele.

E absurd. Ori, Vivienne Westwood luptă foarte mult pentru chestia asta: buy less, choose well, make it last. Cumpără mai puţin, cumpără cu cap, economiseşte ca să cumperi ceva şi ai grijă de lucrul respectiv:

îl porţi cu respect, îl porţi cum trebuie, îl porţi la ocaziile la care se potriveşte“, i-a spus Sorin Fişteag, Soso de la „Big Brother“, Alidei Mocanu, care a ajuns alături de el în finala celebrei emisiuni de la Prima TV, iar acum este producătorul emisiunii de lifestyle „Ultraviolet“, de la Digi24.