Anamaria Vasile

Să nu ai încredere în oamenii care au aceste „calități”. Te vor trăda

Prietenii tai ocupa un loc important in viata ta, insa este esential sa-i distingi pe cei falsi de cei adevarati, potrivit DivaHair.ro.

Chiar daca vei suferi la inceput, cu timpul vei realiza ca ai facut cea mai buna alegere cand i-ai indepartat de langa tine, spun psihologii.

Cu siguranta tu le-ai acordat mai multa atentie intr-o singura zi decat au facut ei in tot timpul de cand va cunoasteti. Iata o lista de semne care te ajuta sa afli daca ai prieteni falsi in grupul tau!

Prietenii falsi sunt…

egoisti: te cauta frecvent, pentru a-ti cere ajutorul, dar nu ii intereseaza daca tu ai nevoie de ceva. De asemenea, vorbesc numai despre ei si au putina rabdare atunci cand le povestesti ce ti s-a intamplat in ultima perioada.

barfitori: principala lor activitate distractiva este sa ii vorbeasca de rau pe cei din jur si te trag si pe tine in acest joc murdar. Poate si cu tine fac acelasi lucru atunci cand sunt in compania altor persoane. Pana la urma, astfel de persoane sunt imprevizibile. Niciodata nu poti sa ai incredere in ele.

mincinosi: acesti oameni nu se simt bine in pielea lor si incep sa minta constant. Se lauda cu lucruri pe care nu le-au facut sau pe care nu le au. De asemenea, exagereaza tot timpul.

critici: sunt atenti la tot ce tine de cei din jur si ii critica aspru. Nimic nu le scapa, de la stilul vestimentar pana la felul de exprimare. Si nu de putine ori isi indreapta atentia si spre cei dragi.

Prietenii falsi nu sunt…

de incredere: secretele tale nu vor fi niciodata in siguranta daca le dezvalui unor astfel de persoane. Asadar, ai grija in fata cui iti deschizi inima.

bucurosi atunci cand ai succese: tu le povestesti despre realizarile tale, insa primesti in schimb doar critici si descurajari. Prietenii adevarati nu ar face acest lucru, ci te-ar sustine, s-ar bucura si ar petrece alaturi de tine.

de baza: atunci cand ai nevoie de ajutor, te evita si gasesc tot felul de scuze pentru a nu-ti fi alaturi.