Anamaria Vasile

O ai acasă? Îți va scoate peri albi! Cele mai încăpățânate zodii de femei din horoscop

Femeie, încăpățânată, născută în una din aceste cinci zodii ale horoscopului.

Ai tras lozul, prietene! Doar că cel… necâștigător! Dacă ai o iubită sau o soție care se regăsește în lista de mai jos, trebuie să știi că n-ai nicio șansă în fața ei, oricât de multă dreptate ai avea. În top conduce detașat femeia Berbec, dar nici următoarele nu sunt mai prejos!

Berbec

Ocupă primul loc în acest top pentru că încăpățânarea lui e nativă și nu dispare niciodată, chiar și când vorbim de lucruri banale. Te poate duce pe culmile disperării dacă îi dai șansa, pentru că așa sunt berbecii. Pur și simplu nu ai ce să-i faci… poate doar să îi atragi mereu atenția și să îi explici zilnic că în viață e bine să mai facă și compromisuri.

Rac

Chiar dacă nu par, racii sunt foarte încăpățânați și știu asta, în adâncul sufletului lor. Pur și simplu nu le plac compromisurile și vor ca toate lucrurile să fie pe placul lor, întotdeauna. Pentru ei, situația nu prea e niciodată gri – e fie albă, fie neagră.

Leu

Este pe locul trei în topul zodiilor încăpățânate, chiar dacă un nativ leu nu va reunoaște niciodată că asta e o trăsătură a personalității sale. De obicei ei sunt persoane foarte vesele și te simți bine în preajma lor, dar până la un punct. Când încăpățânarea lor intră în ecuație, pur și simplu îți vine să fugi mâncând pământul.

Capricorn

La capricorni încăpățânarea e cumva pozitivă. Adică ei nu au această trăsătură de personalitate chiar tot timpul, ci mai degrabă atunci când își propun să realizeze ceva, ceea ce nu este neapărat un lucru rău.

Pești

E imposibil ca un nativ din pești să nu te fi exasperat măcar o dată până acum. Partea cea mai proastă a încăpățânării lor e că nici măcar nu țin cont de părerile altora. Chiar dacă zece oameni îi spun unui nativ din pești că nu are dreptate, încăpățânarea sa îl va face să aleagă tot propria-i variantă, chiar dacă el e oarecum conștient de faptul că face o alegere greșită