Anamaria Vasile

Horoscop 1-7 aprilie. Camelia Pătrășcanu: Joi, zi decisivă

Horoscop Berbec

– Trebuie să își analizeze greșelile, atât în afaceri, cât și în relații, astfel încât de joi să poată acționa inspirat. Este o săptămână care nu aduce neapărat bani, dar de sâmbătă se vor gândi la strategii financiare, care ar putea da rod pe viitor.

Horoscop Taur

– pun accent pe prieteni și reflectează dacă toți cei aproape sunt persoane de încredere. Își testează propriile gesturi, astfel încât să poată face o listă a prietenilor fideli. Vor contoriza foarte clar dacă serviciile pe care le fac pentru alții merită.

Horoscop Gemeni

– au planete în zona succesului și a reușitei. Marți și miercuri e important ce spun și ce nu spun, astfel încât să își consolideze poziția. Trebuie să fie sinceri cu ei înșiși. Joi este posibil să ia o decizie foarte importantă și se anunță a fi una foarte bună.

Horoscop Rac

– multe analize, procese mentale. Încearcă să arunce o privire în viitor și să înțeleagă consecințele unor alegeri sau parteneriate. E posibil joi să se decidă în ce parte se află, alături de cine merg.

Horoscop Leu

– analizează cum ar putea să facă bani din ceea ce fac deja. Cu alte cuvinte, speculează resursele și se folosesc mai inspirat de relații și colaboratori. Decizii mari de joi.

Horoscop Fecioară

– pun accent pe imaginea publică, pot avea tot felul de informații în urma unor demersuri, ar putea primi feedback. Le poate face ca de joi să lupte pentru o pozițieimportantă pentru ele.

Horoscop Balanță

– în mare parte muncă de corecție a unor greșeli. De joi, decizii mari privind parteneriatele.

Horoscop Scorpion

– sunt foarte inspirați. Unii sunt preocupați mai mult de iubire sau de ceea ce le place foarte mult. Dacă găsesc echilibru între plăcere și datorie, viața li se îmbunătățește.

Horoscop Săgetător

– pun preț pe prieteni și familie, pot primi musafiri sau se gândesc la un eveniment la care sunt gazde. Se anunță și schimbări la locul de muncă, dar ceva mai încolo.

Horoscop Capricorn

– discuții, drumuri, vizite, bifează tot ce și-au propus și nu au reușit, rezolvă aceste aspecte. O săptămână cu multe mesaje, deplasări.

Horoscop Vărsător

– se gândesc la bani. Iau decizia de a se mobiliza.

Horoscop Pești

– tot felul de stări, de senzații, intuiții. Sunt foarte axați pe ei, să se simtă bine. Joi se hotărăsc să treacă la treabă, să facă bani, dar într-un mod benefic pentru ei.