Anamaria Vasile

Aprilie este luna suferinței pentru 4 zodii. Le așteaptă 30 de zile de ghinion

Aprilie este considerată o lună minunată, deoarece natura reînvie la viață, iar oamenii capătă optimism și o energie debordantă. Cu toate acestea, pentru 4 native ale zodiacului, a patra lună din calendar se anunță a fi un dezastru, deoarece ghinionul își va face apariția în viețile lor.

Va fi o lună plină de suferință și de pierderi atât materiale, cât și sufletești, însă tot ceea ce contează este ca aceste native să rămână optimiste și să spere că totul va reveni la normal, din luna mai.

Gemeni

Ghinionul acestei zodii va fi simțit pe plan sentimental. Vei fi părăsită brusc și pe neașteptate, lucru care îți va provoca o decepție enormă. În ciuda tuturor eforturilor tale de a înțelege ceea ce s-a întâmplat, va fi mai bine să accepți despărțirea și să încerci să mergi mai departe cu capul sus, dând totul uitării. Va fi o lună tensionată și tristă, însă, cu ajutorul apropiaților și al familiei, vei reuși să depășești acest impas.

Capricorn

Aceasta zodie nu o sa aiba puterea de intelegere a celor din jur, care il vor vedea drept o persoana foarte egoista.Trebuie sa incerce sa evite neintelegerile de la serviciu fiind mai atent la greselile pe care le face. Luna Aprilie este caracterizata si de un amestec derutant de perioade bune si neplacute in dragoste.

Balanta

Multe lucruri tin pe loc aceasta zodie. Totul se poate complica dupa ce prin preajma apare o fosta iubire care isi revendica dreptul, statutul, iar Balanta nu stie ce sa faca pentru a o indeparta. Acesti nativi vor incerca sa-si caute marea iubire in luna Aprilie, dar fara mare succes.