Anamaria Vasile

Liviu Vârciu, despre presupusa împăcare cu mama fetiţei sale: „Ea e familia mea”

Liviu Vârciu a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor! S-a împăcat sau nu cu fosta iubită care este şi mama fetiţei sale? Prezent în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Liviu Vârciu a oferit un răspuns cel puţin… neaşteptat!

După ce zilele trecute s-a zvonit că Liviu Vârciu s-a întors în braţele femeii care i-a oferit cel mai frumos dar, un copil, acum, actorul a spus adevărul. Totul fără perdea!

„Sunt foarte bine. Suntem familie. Ea e familia mea. Suntem bine, fata e bine, ea e bine. Ne înţelegem foarte bine. Fata trebuie să stea cu ambii părinţi.”, a mărturisit Liviu Vârciu, la „Xtra Night Show”.

Andrei Ştefănescu a vorbit la „Star Matinal” de la Antena Stars despre relaţia lui Liviu Vârciu cu mama fetiţei sale Anastasia, după ce a analizat fotografia postată de aceasta pe Instagram, alături de o urare uimitoare de ziua sa.

„La mulţi ani, iubitule tătic. Te iubim până la cer şi înapoi”, a scris mama fetiţei celei mici a lui Liviu Vârciu pe Instagram.

„Ce mesaj frumos, poza este superbă. Au luat o mică pauză şi iată-i acum împreună, fericiţi şi împliniţi. Bravo, iar fetiţa este superbă. Se înţeleg foarte bine”, a spus Andrei Ştefănescu.