Anamaria Vasile

După 35 de ani de căsătorie, mi-am părăsit soția…și am plecat la o tânără frumoasă. Acum trăiesc precum un deținut!

Căsătoria noastră a durat 35 de ani. În acest timp, am trecut împreună prin multe încercări. Avem niște copii frumoși: 2 fii și 1 fiică. Fiecare dintre ei are acum o un post de muncă bun și o căsnicie puternică – toate mulțumită soției mele, care s-a rugat pentru ei pe parcursul la toți acești ani.

După pensionare, eu și soția mea am decis să investim toate economiile într-o afacere comună (soția s-a rugat insistent, a ținut postul) – rezultatul a depășit toate așteptările. Nu mai văzusem niciodată astfel de bani în viața mea, bucuria era imensă. Deodată, am devenit membrul ”Clubului miliardarilor” și viața mea s-a schimbat. Se părea că o singură femeie – cea cu care am trăit atâția ani, deja nu este de ajuns …

Ne-am mutat într-un cartier prestigios, ne-am cumpărat mașini noi, de lux. Eram invitat le diverse evenimente importante și petreceri private. Eram înconjurat de tinere frumoase, iar noii prieteni erau mereu însoțiți de partenere tinere și frumoase.

”Tânără și atrăgătoare, mă privea încontinuu. Însă, ea avea o singură condiție: trebuie să mă căsătoresc. ”

Aceste tinere irezistibile îmi șopteau unele cuvinte, de la care mă topeam. Mă simțeam ca un adevărat rege, cheltuiam bani la stânga și la dreapta. Apoi, am întâlnit-o pe ea – să o numim Dolly. Tânără, atrăgătoare, nu-și lua ochii de la mine, părea pregătită pentru orice…și m-am îndrăgostit. Dar avea o condiție: trebuie să mă căsătoresc cu ea.

Afla ce s-a intamplat in continuare pe fasingur.ro