Anamaria Vasile

4 semne zodiacale care rezista cu greu intr-o relatie pe termen lung

Cu greu vor fi convinsi sa ramana intr-o relatie de durata. Se inconjoara intotdeauna de prieteni si nu simt nevoia de cineva care sa faca permanent parte din viata lor. Sunt celibatarii zodiacului, cei care se plictisesc si se simt nelinistiti in relatiile pe termen lung.

Berbec
Pentru Berbec, relatiile sunt mai mult despre satisfactia unei noi cuceriri decat despre stabilitate. Fiind un semn guvernat de Marte, Berbecului ii plac relatiile pasionale. Cu toate acestea, fiind un semn independent, are tendinta de a crede ca functioneaza mult mai bine singur. Dar asta nu inseamna ca nu pot avea o relatie pe termen lung. Daca gasesc persoana potrivita, cineva care sa ii pastreze nivelul de interes crescut, pot fi buni parteneri, scrie bustle.com.

Gemeni
Gemenii sunt un alt semn care iubeste tot ce inseamna proaspat si nou, trasatura care joaca un rol definitoriu in preferintele lor pentru relatiile pe termen scurt. isi doresc experiente noi si iubesc sa experimenteze. Nu prea au timp sa dezvolte conexiuni intime pe termen lung. Ei sunt incredibil de sociabili si nu le este frica sa flirteze. Tind sa fie curiosi si jucausi, ceea ce ii duce catre noi relatii. Poate fi dificil, la inceput, sa-i convingi sa-si asume o relatie. Daca nu simt sa se implice emotional, cu siguranta nu o vor face.

Sagetator
Sagetatorii sunt exploratorii zodiacului, iubesc calatoriile si experientele noi. Se plictisesc si se simt nelinistiti in relatiile pe termen lung. Prin urmare, au tendinta de a iesi din relatii, intr-un efort de a-si mentine independenta. Totusi, o relatie ii ajuta sa creasca si sa evolueze, mental, fizic si spiritual. Lectia lor este sa constientizeze cat de important este lucrul in echipa.

Varsator
Varsatorul este un alt semn independent si extrem de sociabil. Cu greu va fi convins sa ramana intr-o relatie de durata. Se inconjoara intotdeauna de prieteni si nu simt nevoia de cineva care sa faca permanent parte din viata lor. De asemenea, au tendinta de a-si stabili obiective inalte, care ii pot mentine prea ocupati si distrati de tot ce inseamna relatia de cuplu. Vor incepe sa ia lucrurile in serios atunci cand gasesc o persoana care sa le permita sa fie liberi sa fie ei insisi.