Anamaria Vasile

Fructul care o ajuta pe Anca Serea sa isi mentina silueta: „Il consum in cantitati industriale”

Mama a cinci copii, Anca Serea a povestit despre cum a reusit sa isi mentina greutatea in timpul sarcinilor. Vedeta si-a creat un stil de viata echilibrat si are grija ca in fiecare zi sa consume alimentele care o ajuta sa se mentina sanatoasa si sa aiba o silueta de invidiat.

Fructul care o ajuta pe Anca Serea sa isi mentina silueta: „Il consum in cantitati industriale”. „Reteta succesului ar fi sa ne temperam pe noi. Cred ca echilibrul este cuvantul cheie. Si mie mi se intampla sa am pofta de ceva dulce, de exemplu, dar daca mananc o amandina, urmatoarea masa mananc ceva sanatos. Fie doar o salata, o salata cu branza slaba, nimic foarte pretentios“, spune Anca, pentru adevarul.ro.

Fructul care o ajuta pe Anca Serea sa isi mentina silueta: „Il consum in cantitati industriale”. Printre alimentele preferate ale brunetei se numara cartofii, fasolea si lintea. Mananca foarte, foarte multe legume verzi si este foarte atenta la cantitatile de mancare consumate.

Nu bea bauturi carbogazoase, nu consuma zahar aproape deloc – cu exceptia celui din fructe -, aproape deloc carne, iar painea o pregateste in casa. Anca recunoaste ca are un secret atunci cand vine vorba de siluenta. Sotia lui Adrian Sina spune ca iubeste gustul acru si consuma 2-3 lamai pe zi.

„Consum lamai in cantitati industriale. Imi place sa mananc citrice si lamaia nu-mi lipseste. Minim 2-3 lamai pe zi. Fie le storc, le mananc cu tot cu coaja sau le pun in apa calda“, a dezvaluit Anca Serea, potrivit sursei citate.