Anamaria Vasile

Scapa de constipatie intr-un mod natural! Iata preparatul-minune!

Toti cei care au o problema cu intestinul lenes stiu cat este de frustrant ori de cate ori intampina asemenea probleme. Aceasta este o reteta perfecta pentru a rezolva pana si cele mai severe cazuri de constipatie.

Reteta preparata din frunze Senna (Cassia angustifolia) are un efect laxativ puternic si se aplica in cazul in care aveti constipatii pe termen lung, care nu pot fi reglementate prin dieta. Veti simti proprietatile acestei reteta dupa 8-12 ore dupa ce ati consumat-o.

Iata ce va trebuie pentru a prepara reteta: 500 de grame de gem de prune si 50 de grame de frunze uscate de senna.

Puneti la macinat frunzele de senna pana cand veti optine un fel de praf. Amestecati apoi acest praf cu gemul de prune. Inainte sa va culcati, consumati o lingurita din acest amestec, dupa care beti un pahar de apa calduta. Efectele le veti resimti dimineata dupa ce v-ati trezit.

Amestecul care face minuni pentru cei care se constipa
Repetati acest procedeu timp de 7 zile si astfel veti obtine o curatare de durata si completa a colonului.

– Nu utilizati acest remediu mai mult de 10 zile consecutiv, intrucat acesta poate crea dependenta. Este suficienta o cura de 7 zile, o data la 2 luni.

– Daca aveti probleme frecvente cu descarcarile intestinale (constipatia), trebuie sa va modificati dieta. Introduceti in alimentatie mai multe fibre ce se regasesc in legume, fructe si cereale. Nu uitati sa ramaneti tot timpul hidratati si faceti miscare zilnic, aceste obiceiuri stimulandu-va metabolismul.

Femeile gravide, mamele care alapteaza si copiii pana la 14 ani, nu ar trebui sa consume acest preparat. Persoanele care sufera de inflamatia tractului digestiv, persoanele cu ocluzii intestinale, boli inflamatorii intestinale, colita ulceroasa, apendicita, hemoragii gastrointestinale, afectiuni hepatice si renale, de asemenea, nu trebuie sa utilizeze acest preparat. Pentru persoanele care nu pot consuma preparatul de mai sus, avem o a doua reteta naturala si eficienta, alcatuita din:

100 de grame de prune uscate
100 de grame de smochine uscate
100 de grame de miere

Metoda de preparare: Se amesteca fructele uscate bine intr-un blender peste care se adauga mierea. Amestecati din nou pana cand veti obtine un preparat omogen. Puneti amestecul intr-un borcan din sticla inchis ermetic. Se pastreaza la frigider. Consuma o lingura din acest remediu dimineata pe stomacul gol si vei observa cum starea ta de sanatate se va imbunatati simtitor si constipatia nu va mai face parte din viata dumneavoastra.