Anamaria Vasile

Monica Bellucci, cura de slabire inventata chiar de ea: „Cum am scapat de 18 kilograme”

Renumita pentru splendoarea trupului ei, actrita italiana Monica Bellucci s-a ingrasat aproape 20 de kilograme. Fara sa intre in panica, a recurs din proprie initiativa la un regim de slabit care a ajutat-o sa revina de la 78 de kg la 60 kg.

Prima regula: trei mese pe zi.
A doua regula: jos grasimile, alcoolul, dulciurile si inghetata, toate zaharuri rapide care stimuleaza secretia de insulina si depunerea de grasimi.

A treia regula: cel putin doi litri de lichide pe zi, dar numai apa plata si ceaiuri. In privinta legumelor crude sau fierte, ele pot fi mancate la discretie.

A patra regula: renuntarea severa la gustari si repetarea felurilor la masa. „Am reusit sa slabesc invatand sa spun „nu””, declara Monica.

Monica Bellucci, cura de slabire inventata chiar de ea: „Cum am scapat de 18 kilograme”. „Gimnastica m-a ajutat sa-mi regasesc forma fizica, dar sa am si un sentiment de bine in corpul meu.”

Iata regimul alimentar urmat de actrita italiana:
Micul dejun: ceai sau cafea, 50 g paine de graham, 30 g branza degresata sau un ou sau o felie de sunca sau friptura slaba, un iaurt natural, un suc proaspat de fructe.

Ora 11: un mar.
La pranz: o salata de cruditati, 70 g carne sau peste la gratar sau fierte, legume fierte in aburi, 150 g fecule (paste, orez, cartofi), 20 g branza, 1 fruct.

Ora 17: un ceai natural fara zahar.
Cina: supa de legume sau salata verde, 70 g carne slaba sau peste, oua fierte, salata de cruditati, un iaurt, un fruct.