Anamaria Vasile

Detoxifiere rapida, in doar o zi! Curata organismul cu amestecul de ceai verde si lapte!

Cura cu ceai din lapte este extrem de eficienta in special pentru persoanele care vor sa-si curete organismul de toxine si nu au timp suficient sa o faca, folosind alte metode de detoxifiere care dureaza mai multe zile.

Odata cu eliminarea toxinelor, aceasta dieta va ajuta sa scapati rapid de aproximativ 2 kg din greutate. Aceasta va scapa de excesul de lichide din organism. Este recomandat ca in momentul efectuarii detoxifierii sa se stea in casa iar metoda sa nu se faca mai mult de 2 ori pe luna.

Aceasta dieta nu este recomandata persoanelor cu intoleranta la lactoza, celor care au tensiune arteriala scazuta sau celor care au probleme cu rinichii. Este nevoie de 1,5 litri de lapte de vaca si 2 linguri de ceai verde de calitate (nu folositi ceai la pliculete).

Intr-un vas se adauga cei 1.5 litri de lapte, care se fierbe. Cand e gata, se adauga cele doua linguri de ceai verde. Acoperiti amestecul si lasati-l sa stea 20 de minute. Strecurati apoi amestecul si consumati-l.

Beti 1 ceasca de ceai de lapte din 2 in 2 ore pe tot parcursul zilei (aveti grija sa impartiti cei 1.5 litri in mod egal – aproximativ 200 de ml de fiecare data). Organismul va primi acest preparat extrem de bine. Ceaiul imbunatateste digestia laptelui, in timp ce laptele calmeaza efectele cafeinei.

In timpul zilei nu este permisa absolut nici o masa, cu exceptia apei, pentru a nu va dezhidrata. Nu va va fi foame! Trebuie sa consumati, daca puteti, si 2 litri de apa in timpul zilei.