Anamaria Vasile

Dieta militara: tine 3 zile si te ajuta sa slabesti 10 kilograme. Face minuni pentru silueta ta

Dieta de trei zile sau dieta militara, dupa cum sugereaza si numele, implica un regim strict de dieta si este foarte important sa se respecte cu strictete regulile si meniul acestei diete, altfel rezultatele nu vor fi cele dorite. Dar, inainte de a merge in aceasta „aventura”, este necesar sa-ti consulti medicul. In timpul acestei diete, vei avea voie sa consumi doar sare si piper ca si condimente si nimic altceva.

In fiecare zi trebuie sa mananci la aceeasi ora, fie ca iti este foame, fie ca nu. Dupa 4 zile dupa urmarea acestei diete, trebuie sa mananci exact la inainte, normal, si daca vrei poti sa mai repeti dieta fara nici un fel de problema. Pentru a avea rezultate mult mai bune, este indicat sa faci si exercitii fizice.

Prima zi: Mic dejun: o jumatate de grapefruit, o bucata de paine prajita cu doua linguri unt de arahide, cafea sau ceai. Pranz: o jumatate de cutie de ton, o bucata de paine prajita, cafea sau ceai. Cina: 80 de grame de carne de porc slaba sau carne de pui, sare, mazare, jumatate de banana, un mar mic si o cutie de inghetata de vanilie.

A doua zi: Mic dejun: oua, o jumatate de banana, o bucata de paine prajita. Pranz: oua fierte si cinci biscuiti sarati. Cina: doi hot-dog (fara paine), sare, broccoli, 3 morcovi fierti, o jumatate de banana.

A treia zi: Mic dejun: cafea sau ceai cu 1 sau 2 linguri de zahar, cinci biscuiti sarati, 25 de grame de branza si un mar mic. Pranz: ou fiert si o bucata de paine prajita. Cina: o cutie de ton, o jumatate de banana.

Poti consuma cata apa vrei, iar daca vei respecta aceasta dieta cu strictete, poti pierde chiar si 15kilograme.