Anamaria Vasile

Zodii blestemate sa ramana mereu fara partener. Care sunt cei mai ghinionisti nativi din horoscop

Horoscopul poate deszvalui multe secrete despre viata si destinul unei persoane. Se pare ca astrele sunt mereu potrivnice in dragoste unora dintre zodii!

Primul si poate ca cel mai ghinionist nativ din horoscopul dragostei este racul. Chiar daca sunt firi sensibile si isi doresc mereu sa aiba parte de iubire, reprezentantii acestei zodii nu reusesc sa isi gaseasca jumatatea.

O alta zodie care sufera mult in dragoste este berbecul, blestemat parca sa ramana singur. Horoscopul iubirii parca ii impiedica mereu sa aiba o relatie de lunga durata si asta se vede mai ales in modul in care se chinuie din rasputeri sa isi tina partenerul aproape.

Nici balantele nu o duc bine la capitolul dragoste, fiindca horoscopul iubirii sta parca sub semnul unui blestem. Balantele sufera mult si viseaza cu ochii deschisi. Orgolioase din fire, balantele nu isi vor cere niciodata scuze, nu vor avea puterea sa ierte pana la capat si asta le va aduce ghinion in dragoste.

Pestii se dedica foarte mult unei relatii si nu isi iau niciodata masuri de siguranta. Sunt urmariti mereu de un adevarat blestem in dragoste si nu reusesc sa aiba liniste sau o relatie de termen lung.

Asta este cea mai nesuferita zodie din tot zodiacul. Are probleme foarte mari in relatiile cu cei din jur

I se mai spune regina arogantelor: aceasta zodie are probleme foarte mari in relationarea cu cei din jur pentru ca se considera perfecta. Aerele sale de superioritate o izoleaza de cei din jur.

Sunt momente in care are o sensibilitate crescuta, iar oamenilor le este mila de ea, insa zodia despre care vorbim joaca foarte bine teatru atunci cand vrea sa obtina ce isi doreste.

De unde aceasta aroganta? Aceasta zodie are multe corpuri ceresti mutabile in harta sa natala si, fiind un semn de apa, si este tot timpul dornica sa mai nascoceasca ceva, sa mai manipuleze pe cineva, sa isi demonstreze importanta intr-un fel sau altul.

De asemenea, nativul la care facem referire nu este foarte empatic, cu toate ca are pretentia ca cei din jur sa il inteleaga in momentele sale de cumpana. Nu stie sa piarda si este dornic de razbunare.

Daca nu ti-ai dai seama inca, este vorba despre zodia Scorpion. Abil, inteligent, pretentios, boem de cele mai multe ori si zeflemitor in majoritatea cazurilor, Scorpionul nu prea suporta pe nimeni. Mai exact, nu ii suporta pe cei despre care considera ca nu ii aduc beneficii, mai ales materiale.