Anamaria Vasile

Cum arata fiica Iuliei Albu. Este o fetita eleganta, rafinata si foarte cocheta

Dupa 8 ani de casatorie, Iulia (36 ani) si Mihai Albu (54 ani) au divortat in 2013, iar de curand Mihai Albu a declarat pentru click.ro ca el si fosta sotie s-au impacat de dragul fetitei lor.

„Am o relatie relativ buna cu fosta mea sotie. Ne vedem de cresterea copilului. Programul de vizita a ramas cel stabilit de instanta. De sarbatori, va fi la mine in al treilea weekend si impreuna vom incerca sa facem tot felul de lucruri frumoase. Mikaela e deja mare acum, vorbim la telefon si ne intelegem de minune. Fetita sta cand la mine, cand la fosta sotie si sufera din cauza problemelor din familie. Am incercat sa-i explicam situatia si sa o facem sa inteleaga. Pentru ca Mika a ajuns sa stea un Craciun la un parinte, iar de Revelion, la altul”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

Mikaela este incredibil de frumoasa si s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Este eleganta, rafinata si foarte cocheta. Micuta are aproape 9 ani si pare sa ii calce pe urme Iuliei Albu. Din fotografiile postate de parintii ei se vede ca fetita e pasionata de moda si fotografie. Cu toate astea, Iulia Albu nu isi doreste ca Mikaela sa intre in lumea modei: „Nu-mi doresc asta pentru ea in acest moment. Este important sa-si vada de scoala. Noi avem shooting-uri pe care le facem impreuna, dar care nu sunt pentru public”.