Anamaria Vasile

Asa scapi de burta fara nicio dieta si fara sa ramai cu vergeturi! E bine sa faci acest lucru cu o ceapa rosie, in fiecare zi! Face minuni!

Dintotdeauna kilogramele in plus au fost o reala problema cu care foarte multe femei s-au confruntat macar o data in viata. Si cum acest lucru nu este deloc placut pentru nicio persoana, exista un truc la indemana oricui care face adevarate minuni cu organismul tau!

Daca in acest moment nu arati deloc cum ti-ai imaginati, nu trebuie sa disperi! Trucul de mai jos, simplu si eficient, te ajuta sa rezolvi aceasta problema fara sa tii vreo dieta drastica.

Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi pe lista alimentelor pe care le consumi si o ceapa rosie, pe care sa o consumi zilnic. Asadar, poti manca 70 de grame de ceapa rosie, pe care o poti manca ca atare, daca iti place, sau o poti pune in diferite preparate: salate, ciorbe sau alte mancaruri gustoase.

Atentie, un lucru extrem de important este ca ceapa rosie sa nu fie gatita sub nicio forma, asadar, e bine sa o consumati in starea ei naturala, pentru a nu-si pierde proprietatile benefice. Se stie foarte bine ca ceapa rosie contine compusi activi care eficientizeaza digestia.

Rezultatele o sa apara dupa doar o luna, iar acest lucru il vei observa cand vei da jos primele kilograme fara sa depui prea mult efort.