Anamaria Vasile

A ținut 10 minute un plic de ceai folosit pe ÎNCHEIETURA mâinii! Rezultatele i-au salvat viața! Uite ce poți să faci și tu cu plicurile de ceai folosite

După ce ți-ai savurat ceaiul, nu arunca plicul, lasă-l să se răcească sub un jet de apă rece și aplică-l direct pe iritația de pe piele de care suferi, inclusiv julituri, arsuri solare sau mușcături de țânțari, reducând inflamarea și grăbind vindecarea.

La fel de util este să aplici un pliculeț de ceai folosit și răcit în aceeași metodă, sub ochi. Te va scăpa de cearcăne și de orice umflături.

Te sfătuim să faci din asta un obicei în fiecare dimineață după ce ți-ai băut ceaiul, vei vedea că după o vreme, tenul tău va avea un aspect mult mai întinerit și mai curat.

Un alt mod în care pot fi folosite aceste pliculețe este dacă sunt puse în fiecare dintre pantofi, lasă-l peste noapte acolo și vei vedea că până dimineață va absorbi mirosul peste noapte.

Același lucru este valabil chiar și pentru frigider: pune câteva plicuri folosite într-un recipient și lasă-le în frigider, vei vedea că în curând mirosul va dispărea.