Anamaria Vasile

Ele sunt cele mai invidioase și parșive zodii. Îți otrăvesc viața cu veninul lor!

Invidia apare în momentul în care o persoană se îndoiește propriile sale capacități de a face sau de a obține ceva. De cele mai multe ori, suntem invidioși chiar pe persoanele dragi și este un sentiment extrem de nesănătos.

Toată lumea a fost invidioasă di anumite motive pe cineva, nu putem nega asta pentru că face parte din firea umană, însă astrele ne dezvăluie care sunt cele mai invidioase și parșive semne zodiacale din zodiac care pur și simplu nu pot să se contoleze.

Pe primul loc este FECIOARA:
Deși nativii din această zodie sunt cunoscuți pentru sufletul lor mare și pentru bunătatea înnăscută, fecioarele sunt foarte perfecționiste și de aici pleacă și sentimentul de invidie. Vrea să fie mereu pe primul lor și dese ori simte că nu este acolo, de aceea începe să se compare cu cei din jurul ei și constată că nu este mulțumită de ea însăși.

Vrea mereu să fie cea mai bună și cea care primește laudele, însă nu știe că trebuie să muncească mult mai mult pentru a obține ce-și dorește. Dacă te regăsești în această ipostază, încearcă să privești lucrurile și din afară.

Fecioarele sunt cele ma invidiate semne zodiacale din zodiac pentru că au o mulțime de calități și nu ar avea de ce să cadă pradă invidiei. Nu mai fii pesimistă și încearcă să-ți redescoperi adevărata valoare. Vei surprinsă!

Pe locul al doilea se află zodia PEȘTI:
Zodia pești este cunoscută pentru sufletul pus și bunătatea nativilor. Această zodie este cea mi dulce și cea mai respectuoasă din zodiac și nativii au o inimă de aur. Te-ar ajuta la orice oră din zi sau din noapte.

Însă, peștii tind adesea să se subaprecieze și cred constant că sunt mai prejos decât ceilalți. Din această neîncredere în forțele proprii apare invidia și sentimentul de pesimism. Suferă în tăcere și chiar va ajuta persoana pe care sunt invidioși cu tot ce pot. Țin totul pentru ei pentru a le fi bine celorlalți.

Al treilea loc este ocupat de zodia GEMENI:

Poate că-ți este greu să crezi că această zodie cu atâtea calități poate fi invidioasă pe cineva, însă aparențele înșală întotdeauna. Deși sunt extrem de sociabili, nativii acestei zodii găzduiesc multe sentimente în sufletul lor, printre care și invidia.

Dacă fecioara este invidioasă pentru că este perfecționistă și peștii pentru că nu au încredere în forțele proprii, nativii născuți în gemeni devin invidioși atunci când nu sunt ei cei care sunt în centrul atenției.

Atunci când o altă persoană este în lumina reflectoarelor, cedează nervos de cele mai multe ori, însă nu vor ataca niciodată direct persoana respectivă și nici nu o vor jigni, însă vor apela la bârfă. O bârfi pe la spate cât se va putea de mult.

Dacă te afli în acest top, este cel mai bine să încerci să ai o atitudine cât mai pozitivă pentru aceste zodii sunt și zodiile care au cele mai multe calități. Nu te opri asupra unor lucruri mărunte și nu le lăsa să te afecteze. sunt alte lucruri mult mai importante de care trebuie să te ocupi.