Anamaria Vasile

Rețeta miraculoasă împotriva căderii părului! Trebuie doar să adaugi aceste uleiuri în șamponul tău!

Părul tău a început să cadă? Firele de păr sunt foarte subțiri? Cu această rețetă vei scăpa, în scurt timp, de aceste probleme! Aceste 3 ingrediente simple prezentate de noi îți vor transforma șamponul într-un remediu plin de vitamine!

Experții susțin că căderea parului este cauzată de diverși factori, cum ar fi: stresul, sarcina, menopauza, pierderea greutății, etc.

Aceste probleme pot accelera acest proces și pot contribui la pierderea părului. Stresul poate provoca dezechilibru hormonal și poate duce la pierderea excesivă a părului. De aceea, noi îți prezentăm o rețetă casnică care te va ajuta să rezolvi această problemă.

Primul lucru de care ai nevoie este să cumperi un șampon natural cu un p-H neutru. Poți folosi șamponul pentru bebeluși, cel obișnuit. Acest șampon va fi folosit ca ingredient de bază, dar mai ai nevoie și de alte 3 ingrediente.

Pentru prepararea soluției este necesar să adăugi ulei esențial de rozmarin. Acesta este ideal pentru creșterea fluxului de sânge către scalp, asigurând astfel rezistența părului. În plus, vei avea nevoie de ulei esențial de lămâie, care este revigorant și mai este un excelent antiseptic.

În al treilea rând, vei avea nevoie și de 2 picături de vitamina E, pe care le poți cumpăra din farmacie. Vitamina E este foarte utilă pentru căderea părului. Ea va opri acest proces groaznic.

Metoda de preparare:

Adaugă în șampon 10 picături de ulei esențial de rozmarin și 10 – de ulei esențial de lămâie. Apoi, adăugă 2 picături de vitamina E. Agită bine șamponul înainte de a-l utiliza.

Mod de aplicare:

Este foarte important să folosești acest șampon în fiecare zi. Aplică-l pe păr și freacă scalpul ușor, cu mișcări delicate timp de câteva minute. Lasă-l să acționeze timp de 10 minute. Apoi, clătește părul cu apă caldă.

Vei fi uimit de rezultate. În câteva săptămâni vei observa că părul va începe să crească și nu va mai cădea!