Anamaria Vasile

Un călător în timp susține că a vizitat anul 2118. Momentul în care extratereștrii vor invada Pământul

Un bărbat susține că a călătorit în timp în anul 2118 și a făcut o fotografie pentru a dovedi acest fapt.

Alexandr Smith a povestit că a făcut călătorii frecvente în timp ca parte a unei misiuni CIA ”extrem de secrete” în anul 1981.

Acesta a surprins momentul în care a ajuns în anul 2118, iar din imaginea făcută publică pare a fi un oraș futurist. Alexandr susține că prin aceste dezvăluiri își pune viața în pericol.

Într-un interviu acordat canalului de YouTube Apex TV, acesta a vorbit mult despre încălzirea globală și extratereștrii, care își vor face apariția pe Pământ în ”câteva decenii”.
”Am vizitat anul 2118 ca parte a unei misiuni CIA de mare secret. Cât despre cunoștințele mele, a fost una dintre primele călătorii finalizate cu succes. M-am dus în viitor și apoi înpoi în trecut. Asta s-a întâmplat în 1981”, susține bărbatul, potrivit The Sun.

Smith susține că atunci când extratereștrii își vor face apariția pe Pământ, vor vizita, în primul rând, cei mai importanți oameni ai planetei. ”Străinii ne vizitează, există extratereștrii care vin pe Pământ, acest lucru se va întâmpla la mijlocul secolului al XXI-lea. Există, de fapt, un contact cu extratereștrii inteeligențo cu mult înainte ca acest lucru să fie dezvăluit publicului”.

Bărbatul a dezvăluit și care este cel mai mare risc al oamenilor în viitor. ”Există multe amenințări pentru rasa umană. Cea mai mare amenințare la adresa umanității, așa cum o știm, este încălzirea globală, creșterea nivelului mării, precum și creșterea dioxidului de carbon în atmosferă”.