Anamaria Vasile

Ciuperca va dispărea fără urmă – Aplicați pe picioare acest remediu simplu

Cel mai eficient remediu împotriva ciupercii de la picioare și orice alte afecțiuni micotice este alimentația corectă. De ce la unele persoane ele apar din nou și din nou? Deoarece medicul deseori indică un tratament care ajută la îndepărtarea simptomelor unei boli, dar nu distruge ciuperca în totalitate.

Atât timp cât ciuperca care trăiește în organismul dvs. și are cu ce să se hrănească, ea se va înmulți. Dacă veți renunța temporar la produsele care provoacă dezvoltarea ei, atunci boala va dispărea. De asemenea, este foarte binevenit să combinați o alimentație sănătoasă cu alte metode de tratament.

Astăzi, vă prezentăm o rețetă foarte simplă, dar eficientă. Este vorba de băile pentru picioare.

Dieta împotriva ciupercii

De ce vom vorbi inițial despre alimentație? În primul rând, medicamentele pe care le administrați sunt toxice și afectează ficatul. Dacă vă tratați medicamentos, dați o lovitură puternică organismului și cel mai probabil va fi în zadar.

Dacă vă veți alimenta ca de obicei, atunci ciupercile vor avea suficientă hrană pentru a rămâne în corp. Dacă ați urmat un tratament medicamentos și dacă rămâne în organism chiar și cea mai mică cantitate de ciuperci, acestea se vor înmulți din nou. Pentru a evita această neplăcere, renunțați la aceste produse timp de 2 săptămâni dacă este în fază incipientă. Pentru o lună, dacă este un nivel mai avansat.

Alimente interzise

Produse de panificație, torte, prăjituri, ciocolată, cacao.
Fructe, fructe de pădure, miere, fructe uscate, sucuri TetraPak.
Pâine și orice produse care conțin făină.
Orez, cartofi, porumb.
Mezeluri, semifabricate, alimente afumate.
Sosuri, tot ce este iute.
Alcool.
Băuturi carbogazoase.
Cașcaval cu mucegai.
Carne

Dieta vegetariană este cea mai bună dietă anti-micotică. De asemenea, trebuie să excludeți în totalitate zahărul, produsele ce conțin amidon și produsele făinoase. Ce mai rămâne? Puține, dar cele mai folositoare și neutre pentru celulele micotice.
Se permite să mâncați și să beți

Ouă de găină.
Produse lactate fără zahăr.
Verdețuri proaspete și legume (cu excepția cartofilor, sfeclei și a morcovilor).
Pește și produse de mare.
Soia.
Nuci și semințe.
Ceai, cafea, ceaiuri de plante.

Trebuie să menționăm că simptomele exterioare ale ciupercilor sunt mult mai respingătoare decât, spre exemplu, candidoza. Însă este mult mai grav ce să întâmplă în interiorul nostru, ceea ce noi nu vedem. Numeroase colonii de ciuperci pot să se înmulțească în organism cu viteză cosmică. Produsele care sunt favorabile ciupercilor pot intoxica organismul și provoacă oboseală cronică, dureri de cap permanente, indigestie, afecțiuni ale pielii, imunitate scăzută.

Ciupercile afectează întreg organismul prin intermediul sângelui și acestea ajung în toate organele. Tratamentul anti-micotic trebuie să fie complex, începeți de la alimentație. Iar simptoamele externe pot fi îndepărtate cu ajutorul băilor cu bicarbonat de sodiu.

Remedii împotriva ciupercilor
Cea mai simplă soluție împotriva ciupercilor de la unghiile de la picioare conține sare și bicarbonat de sodiu, pe care cu siguranță le aveți acasă.

Aveți nevoie de

1 lingură de bicarbonat de sodiu
1 lingură de sare
2 litri de apă caldă

Băi anti-micotice pentru picioare

Diluați bicarbonatul și sarea în apă de temperatura camerei. Țineți picioarele în această soluție aproximativ 10 minute. Apoi spălați-le cu săpun. Faceți astfel de băi în fiecare seară, iar peste două săptămâni nu va fi nici urmă de ciuperci.

Din păcate o mare cantitate din produsele prelucrate din alimentația noastră provoacă afecțiunile micotice. Reduceți la maxim consumul de produse cu un conținut mare de zahăr. Este o profilaxie excelentă împotriva ciupercilor.

Unii savanți consideră că anume ciuperca este factorul de bază care provoacă cancerul. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că organismul slăbește și sistemul de protecție nu funcționează în același regim.

Aveți grijă de sănătatea dvs.!

„Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”