Anamaria Vasile

Cand machiajul face minuni: Ce actrita superba se ascunde in spatele acestui personaj

Naomi Grossman a jucat rolul lui Pepper în filmul „American Horror Story”, o femeie extrem de urâtă care poate să pună pe fugă orice bărbat cu înfățișarea sa. În realitate, Naomi este o femeie foarte frumoasă și atrage toate privirile.

Personajul Pepper și-a făcut debutul în sezonul doi, „Asylum”, și la cererea publicului a reapărut în sezonul patru. Este prima dată în „American Horror Story” când un actor a reapărut în film interpretând același personaj.

Naomi a recunoscut că pentru transformarea ei a fost nevoită să stea trei ore pe scaunul de la machiaj ca să devină Pepper, un pacient cu boli mintale, care lucrează la circ. Mai mult, aceasta subliniază că până să joace rolul celui mai urât personaj tv nimeni nu i-a spus până atunci că este drăguță. „Niciodată nu mi s-a mai spus că sunt frumoasă până nu am interpretat cel mai urât personaj tv”, a mai adăugat ea.

Aceasta recunoaște însă că transformarea ei pentru acest rol a fost radicală și a fost nevoită să se tundă la zero pentru a-și interpreta personajul. Vedeta povestește că inițial, când a mers la audiții nu și-a închipuit niciodată că acest rol îi va schimba viața și o va face celebră în întreaga lume. Ea este uimită de numărul uriaș de fani devotați, aproape 10 milioane de oameni, care i-au urmărit reîntoarcerea la premiera sezonului patru al serialului „American Horror Story”, intitulat „Freak Show”.