Anamaria Vasile

Cel mai nou cuplu de la Hollywood: Brad Pitt se iubește cu Charlize Theron, la 3 ani după despărțirea de Angelina Jolie

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, și Charlize Theron, în vârstă de 43 de ani, formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, la trei ani de la despărțirea de Angelina Jolie. cei doi s-au îndrăgostit după ce fostul logodnic al lui Charlize, Sean Penn, le-a făcut cunoștință, potrivit The Sun.

Pitt și Theron au fost văzuți împreună la un eveniment monden la care s-a difuzat filmul „Roma”, în urmă cu aproximativ o săptămână. „Ea a băut un cocktail cu votcă, în timp ce el a băut numai apă minerală. El a cuprins-o cu mâna pe la spate, iar la un moment dat, i-a făcut cu ochiul. Amândoi par fericiți”, a declarat o sursa pentru The sun.

Brad Pitt și Charlize Therone formează cel mai nou cuplu de la Hollywood

Brad Pitt și Charlize Therone formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Cei doi s-au cuplat în perioada Crăciunului și au petrecut mult timp în casa actorului din California, dar fără să-i cunoască pe copiii cuplului Brangelina.

După despărțirea de Angelina Jolie, Brad Pitt a decis să nu mai consume alcool. Aceștia s-au separat în 2016, după mai bine de 10 ani de căsnicie. Certurile din cuplu și-au spus cuvântul, iar relația nu a mai putut continua așa.

Brad Pitt a mai fost căsătorit înainte cu Jennifer Aniston, iar Charlize Therone a fost logodită cu actorul Sean Penn…pe care l-a părăsit în anul 2015. Înainte de Penn, Theron a mai avut o relație serioasă alături de actorul Stuart Townsend. Charlize Theron are doi copii, amândoi adoptați.