Anamaria Vasile

“De regulă, în spatele fiecărui idiot există o femeie grozavă”: 12 citate despre dragoste de la John Lennon

Să nu uităm cuvintele lui John Lennon: “Tot ce aveți nevoie este dragostea.”

1. “De regulă, în spatele fiecărui idiot există o femeie grozava. Pentru fiecare barbat, forța motrice este o femeie. Fără o femeie, chiar si Napoleon ar fi un idiot. ”

2. “Poștașul dorește un autograf. Șoferul de taxi vrea o fotografie. Chelnerița dorește o strângere de mână. Toată lumea vrea o bucată din tine.

3. “Viața este ceea ce se întâmplă cu tine în timp ce planifici în mod activ alte planuri”.

4. “Nu trebuie să explicați nimănui cine sunteți sau ce sunteți. Tu esti cine esti! ”

5. “Avem darul iubirii, dar dragostea este ca o plantă prețioasă. Nu puteți să o luați și să o lăsați în dulap sau să credeți că totul se întâmplă de la sine. Trebuie să continuați să o udați. Trebuie să aveti grijă de ea și să o dezvoltati.

6. “Există două motivații principale în viață: teamă și dragoste. Când ne este frică, suntem dezamagiti de viata. Când ne iubim, acceptăm tot ceea ce ne oferă viața cu pasiune și entuziasm. În primul rând, trebuie să învățăm să ne iubim pe noi înșine, punctele forte și slăbiciunile noastre. Dacă nu ne putem iubi pe noi înșine, nu vom putea să iubim o altă persoană.

7. “Trăim într-o lume în care trebuie să ne ascundem pentru a face dragoste, în timp ce violența este practicată în plină zi”.

8. “Totul devine mai clar când sunteți îndrăgostiți”.

9. Calculează-ţi vârsta în numărul de prieteni, nu în ani, iar viaţa în zâmbete, nu în lacrimi.

10. “Dacă cineva crede că dragostea și pacea sunt clișeuri care ar fi trebuit să rămână în anii șaizeci, aceasta este problema lor. Iubirea și pacea sunt pentru totdeauna “.

11. Pe când aveam 5 ani, mama îmi spunea întotdeauna că fericirea este cheia vieţii. Când m-am dus la şcoală, m-au întrebat ce vreau să fiu când voi creşte mare. Am scris: fericit. Mi-au spus că nu am înţeles tema, le-am răspuns că ei nu au înţeles viaţa.

12. “În cele din urmă, totul va fi bine. Dacă totul nu este bine acum, atunci acesta nu este sfârșitul. “