Anamaria Vasile

Sophia Loren are 83 de ani, dar este încă foarte frumoasă. Sfaturi importante pentru femei

Anul acesta, legendara actrita Sophia Loren va sarbatori 84 de ani. A fost mult timp recunoscuta ca fiind cea mai frumoasă femeie a secolului XX.

În ciuda vârstei venerabile, Sophia Loren arată mult mai tânără decât anii ei. În 2014 ea a devenit modelul campaniei publicitare Dolce & Gabbana: faimoasa companie a creat în onoarea ei o nuanță specială de ruj!

Care este secretul celebrei actrițe?

Iată ce spune ea însăși:

1. Permiteți-vă să aveti o greutate normala

Sophia Loren are mananca spaghete.

2. Iubeste-ti varsta.

Când vine vorba de vârstă, Sophia Loren mărturisește că nu are niciun secret special pentru a combate vârsta înaintată.

Doar trebuie să trăiesti în armonie cu tine și lumea, să rămâi calm, senin și echilibrat, nu uita de bucuriile vieții și să ai grijă de tine – mânca în mod corespunzător, imbraca-te bine și fa exerciții fizice.

“O femeie care este ferm convinsă de frumusețea ei va fi în cele din urmă capabilă să-i convingă pe toți ceilalți din ea”.

3. Dormi 9 ore pe zi.

Sophia Loren se duce la culcare la ora 9 seara și se ridică din pat la ora 6 dimineața.

“Pentru frumusete merita sa lupti.”

4. Face exerciții.

În fiecare dimineața, actrița face gimnastică, apoi merge în grădină pentru a admira florile și respira parfumul lor. În plus, ea nu fumează, nu bea alcool, refuză mâncărurile prăjite.

“Nimic nu face o femeie mai frumoasă decât credința că este frumoasă”.

5. Beți multă apă

În fiecare zi, Sophia Loren bea 2 litri de apă plata, astfel încât pielea este elastică și hidratată, iar corpul este curățat de toxine. Actrita este sigură: cine bea mai puțină apă este condamnat la riduri timpurii.

“Este greu să devii irezistibil dacă ești leneș”.

6. Să-ti organizezi zilele de detoxifiere

La fiecare 2-3 luni, Sophia Loren își aranjează zile de detoxifiere. Timp de 2-3 zile, actrița bea sucuri proaspete și mănâncă numai fructe proaspete pentru a curăța intestinele, pentru a întări imunitatea și pentru a reîmprospăta pielea feței.

În plus, Sophia Loren recomandă să se manance cât mai mult ananas proaspat, care împiedică acumularea de grăsimi în organism.

“Există o sursă de tinerețe: este mintea, talentul, creativitatea pe care o aduceți în viața voastră și în viața celor dragi. Când înveți asta, vei depăși cu adevărat vârsta. ”

7. Curățați-va pielea.

Pentru a păstra tinerețea pielii cât mai mult posibil, Sophia Loren vă sfătuiește să va hidritați în permanență fața cu loțiuni și creme, folosind doar produse cosmetice de înaltă calitate. De exemplu, pentru zona ochilor actrița folosește ulei de masline și apoi aplică o cremă cu vitamina