Anamaria Vasile

Află ce har ai în funcție de zodie

Fiecare persoană are ceva special în interiorul ei, iar sarcina pe care o are de îndeplinit în viață este să descopere acel lucru și să îl valorifice cât mai mult. În funcție de planeta care îți guvernează zodia, ești înnobilată cu un anumit har.

Iată care este puterea ta și cum te poate ajuta în viață!

Harul tău în funcție de zodie

Berbec

Zodia Berbec este guvernată de energia planetei Marte, ceea ce le conferă nativilor pasiune, impulsivitate și curaj. Ei au puterea de a se vindeca repede atât din punct de vedere fizic, cât și sufletește.

De asemenea, îi inspiră și pe cei din jurul lor să treacă mai ușor peste greutățile pe care le presară destinul în calea lor. Sunt o adevărată forță de optimism și curaj. Niciun alt semn zodiacal nu reușește să transmită aceeași energie ca acesta.

Taur

Venus este planeta care le influențează viața reprezentanților din acest semn astrologic. Harul lor constă în eliberarea de energii negative.

Au în interiorul lor puterea de a alunga toate relele din jur și de a ridica blestemele. Este suficient să se deconecteze de la ceea ce îi înconjoară și să se apropie mai mult de spiritualitate și vor reuși să găsească ceea ce caută în viață.

Gemeni

Nativii acestei zodii sunt guvernați de planeta Mercur, care le oferă o inspirație incredibilă. Puterea lor stă în comunicare, astfel că pot să cucerească lumea cu cuvintele lor.

Ei pot să influențeze multe lucruri din mediul în care trăiesc, dar uneori nici măcar nu sunt conștienți de forța pe care o posedă. Dacă interesele lor izvorăsc din bunătate, vor reuși să facă multe schimbări benefice.

Rac

Astrul nopții, Luna, îi influențează pe cei născuți în acest semn astrologic. Ei au harul de a prevesti viitorul, dar nu oricum, ci doar prin intermediul viselor și doar atunci când este lună plină.

Dacă se concentrează suficient de mult asupra nopților în care astrul nopții are această fază, vor reuși să dezlege multe simboluri onirice. Viselor lor nu prevestesc doar chestiuni legate de viitorul lor apropiat, ci și de cel al persoanelor dragi.

Leu

Nu este greu de ghicit că reprezentanții zodiei Leu sunt guvernați de Soare, fiind de asemenea, asociați cu elementul Foc.

Ei au o legătură specială cu divinitatea, astfel că harul lor este de a transmite mesajele cerești. Din păcate, nu toți nativii zodiei reușesc să le înțeleagă și în niciun caz în tinerețe. Ei trebuie să capete înțelepciunea pe care doar anii bătrâneții o pot oferi.

Fecioară

Sunt guvernate de planeta Mercur, care îi influențează altfel decât pe nativii din Gemeni. Misiunea pe care o au ele de îndeplinit pe pământ are legătură cu modul în care îi pot face pe cei din jur să se simtă bine.

Au harul de a-i motiva pe ceilalți și de a transforma lumea într-un loc mai bun și mai frumos. De asemenea, au puterea de a comunica telepatic, însă nu cu oricine, ci doar cu persoanele care sunt pe aceeași lungime de undă.

Balanță

Balanțele sunt dominate de planeta Venus, iar elementul reprezentativ pentru ele este Aerul. Ele au puterea de a vrăji pe oricine, în special pe reprezentanții sexului opus. Nativii care sunt atrași de domeniul ocultului pot ajunge să facă farmece de dragoste foarte puternice.

Scorpion

Planeta guvernatoare a zodiei Scorpion este Pluto, astfel că nu este de mirare de ce nativii sunt înzestrați cu o energie care acționează aproape ca un magnet.

Intuiția lor nu dă greș niciodată, astfel că au harul de a prevede lucrurile rele. Nu numai că se pot proteja pe ei, dar îi pot ajuta și pe cei dragi cu tot felul de sfaturi dictate strict de instinctul lor.

Săgetător

Jupiter este planeta care domină reprezentanții zodiei Săgetător. Ei au puterea de a schimba lumea prin curajul și pofta lor de viață.

Sunt înzestrați cu un har de care puține persoane se pot bucura, acela pe care îl au doar conducătorii lumii. Și chiar dacă ei nu dețin o funcție de conducere, îi ghidează pe ceilalți din umbră.

Capricorn

Capricornii sunt influențați în viață de planeta Saturn, care îi înzestrează pe nativi cu anumite caracteristici deosebite. Ei au harul înțelepciunii și sunt înzestrați cu al șaselea simț.

Se pricep de minune să citească oamenii, astfel că detectează cu ușurință minciunile și fețele false. Puțin sunt cei care reușesc să îi păcălească, dar și aceia vor primi o lecție pe care nu o vor uita toată viața lor.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător sunt dominați în viață de energia planetei Uranus. Ei au harul de a crea cu mâinile lor ceea ce nimeni din jur nu reușește.

Creativitatea lor nu cunoaște limite, iar atunci când se îmbină cu spiritualitatea, rezultatele sunt uimitoare. Probabil că acesta este cel mai neînțeles semn din horoscop, însă și cel mai talentat dintre toate.

Pești

Neptun este planeta care îi guvernează pe cei născuți în această zodie. Harul persoanelor aflate în acest semn astrologic constă într-o legătură specială cu lumea de dincolo. Ei pot să ia legătura cu cei plecați de lângă noi, dar și cu diferite ființe cu puteri magice cum ar fi zânele.