Anamaria Vasile

11 lucruri pe care o femeie puternică nu le va face niciodată

1. Ea nu are milă față de sine

Dacă cineva o va trăda, femeia puternică nu-și va plânge de milă. Ea se va ridica și va merge mai departe. Pentru că nimeni nu îndrăznește să îi atace încrederea în sine.

2. Ea nu tace atunci când greșește.

O femeie puternică este răspunzătoare pentru greșeile ei. Nu-și va acuza niciodată prietenii pentru orice, pentru că va fi devorată de sentimente de vinovăție. Sunt mereu sincere, pentru că e ușor să spui minciuni.

3. Ea nu permite bărbaților să o intimideze

Femeia puternică nu va permite niciodată unui bărbat să-i spună ce poate și ce nu poate să facă. Ea va face exact ce îi place și ce vrea. Nu este de ea să urmeze indicațiile unui tip însetat de a conduce.

4. Nu va accepta niciodată iubirea pe jumătate

O femeie ca EA îl va aștepta mereu pe EL. Nu va sări din relație în relație, numai de dragul de a fi cu cineva alături. Ea va aștepta răbdătoare până când va veni momentul sa-l întâlnească pe acel unic bărbat care o va face fericită.

5. Nu va permite o atitudine nerespectuoasă

Dacă simte că cineva are o atitudine proastă, nu va tăcea. Ba chiar vor răspunde oricărui comentariu acid la adresa ei (sau celor dragi), numai pentru că nu suferă așa ceva.
6. Ea nu va tăcea

Ea își exprimă deschis opiniile. Femeia puternică știe că vocea ei este importantă și nu va permite nimănui să-i închidă gura.

7. Nu este interesată de opinia publică

Femeii puternice îi este indiferent e vrea societatea de la ea. Ea nu trebuie neapărat să-și epileze picioarele. Ea nu este obligată să aibă copii sau să se mărite.

Ea nu trebuie să se machieze, vopsească sau să aibă relații intime la o anumită vârstă. Ea va face exact ce va simți că este bine și că îi place să facă.

8. Ea își cunoaște prețul

Ea are o poziție foarte determinată în relații, înlegăturile de prietenie, carieră. Femeia puternică își știe prețul și e gata să comunice tuturor acest fapt.

9. Ea nu va umili niciodată o altă femeie de succes

Femeia puternică nu va permite geloziei să i se strecoare în suflet. Din contra, se vor inspira una pe cealaltă și se vor susține, în solidaritate.

10. Ea nu-și cere scuze pentru fiecare mărunțiș

Ea nu-și cere iertare pentru gafele altora. Ea s-a învățat să nu zică – «scuze» chelnerului care i-a adus comanda greșită sau cuiva cui nu-i poate împrumuta bani.

11. Ea se îmbracă doar pentru sine

Nu pentru bărbați, nu pentru alte femei, ci pentru sine. Femeia puternică vrea să arate impecabil, pentru că se simte mai bine așa. Totul e numai pentru propria fericire.