Anamaria Vasile

Cum arata Ionut Gojman de la ”Insula Iubirii” in urma cu 10 ani! Fanilor nu le vine sa creada ce transformare a suferit

O noua provocare pe Facebook l-a facut pe Ionut Gojman sa scoata de la ”natfalina” o poza veche de 10 ani. Cei care il urmaresc pe Faebook sunt socati de transformare!

In ultimele zile o noua moda a aparut pe retelele sociale, #10yearchallenge, in care oamenii posteaza fotografii cu ei din prezent si din urma cu zece ani. Ionut Gojman nu a facut nici el exceptie si le-a aratat prietenilor virtuali cum arata cand avea 20 de ani.

Diferenta dintre Ionut Gojman de la „Insula Iubirii” din urma cu zece ani si cel de acum este una colosala. Gojman s-a schimbat mult in ultimii ani, iar acum, la 30 de ani, s-a transformat intr-un barbat care arata incredere in el si siguranta.

„Daca inca mai cauti acea persoana care te poate schimba, atunci uita-te in oglinda„, a scris Ionut Gojman alaturi de fotografia cu el la 20 de ani, respectiv la 30 de ani. Fanii au avut parerile impartasite, iar unii dintre ei au precizat chiar ca Gojman nu s-a schimbat deloc, stilul vestimentar fiind cel care il face sa para altcineva. „Doar imbracamintea ai schimbat-o, fata nu„, au scris prietenii virtuali.