Anamaria Vasile

Cine i-a luat locul Cristinei Spătar în palatul de 2 milioane de euro al fostului soţ

Răsfăţată odinioară ca o regină, trăieşte acum ca o Cenuşăreasă. Cristina Spătar a fost obligată să plece din palatul de lux în care locuia alături de fostul ei soţ şi de cei doi copii ai lor. De aproape o lună, artista şi micuţii stau într-un apartament cu două camere pentru care achită lunar o chirie de 300 de euro.

Clipe delicate pentru Cristina Spătar (45 de ani). Dacă în urmă cu doi ani făcuse depresie din cauza divorţului, acum e cu moralul la pământ.

Chiar înainte de Sărbători, cântăreaţa se pare că a fost somată de fostul ei soţ să plece din casa din Crevedia în care locuiseră în ultima perioadă, inclusiv după separarea lor legală din vara lui 2016. Deşi nu avuseseră până atunci o convieţuire paşnică, iată că acest ultimatum a dat-o peste cap pe cântăreaţa originară din Oneşti.

În toiul iernii, ea a fost nevoită să-şi caute o altă casă în care să locuiască alături de cei doi copii ai lor. Nu a fost deloc uşor, însă cu ajutorul cunoştinţelor, a găsit un apartament chiar în apropierea şcolii la care învaţă micuţii.

Astfel, dintr-un palat de 2 milioane de euro cu mobilă scumpă în care te pierdeai prin camerele somptuoase, Cristina Spătar a învăţat să trăiască într-un apartament cu două camere de maximum 55 de metri pătraţi, în care abia are loc să-şi pună câteva haine şi câţiva pantofi.

„Cristina locuieşte cu chirie de vreo câteva săptămâni. A fost greu pentru ea, însă a ajutat-o moral fosta soacră. Apartamentul e aproape de şcoala copiilor, aşa că e un mare avantaj din punctul acesta de vedere.

În ceea ce priveşte chiria, costă vreo 300 de euro pe lună, şi o achită din banii pe care i-a câştigat din concertele de Sărbători sau chiar din vânzările de haine. Nu e deloc uşor, dar ea e optimistă”, au declarat, pentru Click!, persoane din anturajul artistei.

Contactaţi telefonic pentru a confirma zvonurile în legătură cu această situaţie delicată, şi afaceristul, şi Cristina Spătar s-au rezumat la „Nu comentez!”. Totuşi, artista a lăsat cumva să se înţeleagă că situaţia e reală, după ce ne-a spus să luăm legătura cu avocaţii ei, întrucât nu doreşte să vorbească pe marginea subiectului.

Pe moşia de la Crevedia s-a mutat o brunetă hot?

După plecarea Cristinei Spătar cu tot cu bagaje, vila luxoasă din Crevedia nu a rămas pustie. În locul cântăreţei, s-ar mutat Larisa, presupusa nouă iubită a afaceristului. Tânăra pozează sexy în curte, dar şi în faţa şemineului lângă care altădată stăteau Cristina Spătar şi copiii ei.

Fotografiile au fost postate pe Instagram de presupusa iubită a lomului de afaceri. Imaginile au stârnit mii de aprecieri şi de comentarii pozitive, semn că domnişoarei îi stă bine în noul peisaj. Înzestrată de mama natură cu un bust generos şi un posterior perfect, Larisa nu se dă în lături de la şedinţe foto în costum de baie nici în timpul vacanţelor exotice.