Anamaria Vasile

Testul stelelor îți spune cum va fi anul 2019 pentru tine

Inceputul fiecărui an ține cu sufletul la gură o mulțime de oameni, deoarece misterul și necunoscutul specifice acestuia sperie, dar în același timp stârnesc și curiozitatea.

Pentru a elimina o parte din temerile și gândurile legate de acest an, acest test psihologic realizat cu ajutorul unor stele îți va dezvălui cum va fi anul 2019 pentru tine, în funcție de steaua pe care o alegi.

Fiecare stea reflectă viitorul, motiv pentru care este esențial să-ți asculți vocea interioară, pentru a alege steaua care te atrage cel mai mult. Uită-te atent, pune ochii pe un model și citește interpretarea de mai jos!

Succes
Dacă ai ales prima stea din cele 8, trebuie să știi că ai făcut una dintre cele mai bune alegeri. Aceasta ascunde noroc, bani și succes în tot ceea ce-ți propui.

Vei străluci pe tot parcursul anului, îți vei face multe cunoștințe și relații, nu vei duce lipsă de absolut nimic și vei avea parte de cele mai grozave vacanțe exotice.

2. Iubire

Steaua plină reprezintă împlinire pe plan sentimental, lucru de care ai foarte multă nevoie pentru o viață fericită. Profită cât poți de mult de aceste luni, deoarece sufletul pereche va apărea necontenit dacă ești singură, iar dacă te afli deja într-o relație, lucrurile vor decurge conform planului în ceea ce vă privește.

3. Bani

Banii nu vor mai fi o problemă, fiindcă vei avea parte de atât de mult noroc pe plan financiar, încât îți vei permite să îți faci toate poftele.

Dacă anul 2018 a fost unul greu, lung și sărac, se pare că 2019 aduce cu sine măriri de salarii, avansări sau noi joburi mult mai bine plătite.

4. Singurătate

Se pare că steaua cu numărul 4 aduce despărțiri, rupturi și singurătate. Ttrebuie să fii foarte atentă la comportamentul tău, la ceea ce spui și ce faci, dacă nu vrei să te trezești singură în cele mai grele momente.

5. Noroc

Dacă până acum ai reușit să realizezi doar unele dintre visurile pe care le ai din copilărie, iată că de această dată îți sunt oferite mult mai multe șanse de a-ți atinge țelurile.

Norocul este de partea ta și reușești să obții tot ceea ce-ți propui, fără prea multe bătăi de cap.

6. Independență

Noul job și noile oportunități pe care le întâlnești de-a lungul anului îți oferă șansa de a fi independentă în totalitate.

Dacă până acum sprijinul părinților era vital, iată că în acest an reușești să te descurci de una singură, fără a fi îngrijorată de ziua de mâine.

7. Probleme

Va fi un an în care te vei înțelege de minune cu apropiații, iar sănătatea va fi una de fier, dar problemele și grijile continuă să apară.

Trebuie să înfrunți cu multă putere și voință toate greutățile care îți ies în cale, pentru ca la finalul anului să fii fericită și liniștită alături de cei dragi.

8. Fericire

Ultima stea reprezintă fericirea, împlinirea sufletească și optimismul. Dacă ai ales această stea, vei avea parte de un an extraordinar, în care vor exista foarte puține momente dificile, greu de depășit. Se preconizează a fi un an excelent pe toate planurile în ceea ce te privește.