Anamaria Vasile

Cum arată Jane Seymour, celebra Dr Quinn, în costum de baie la 68 de ani! Nu-ți vine să crezi că este mama a patru copii

Jane Seymour va împlini 68 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta. Ba din contră, arată mult mai bine decât la 20 de ani. Drept dovadă stă o imagine pe care celebra actriță a postat-o pe Instagram.

Jane a devenit celebră pentru rolul fetei Bond din filmul James Bond din 1973, în care a jucat alături de Roger Moore, „Live and Let Die”, dar și pentru rolul de excepției din celebrul serial „Dr Quinn”. Aceasta se află într-o vacanță în Hawaii, de unde publică foarte multe fotografii. Însă, cea care le-a atras atenția faniilor este cea cu cea într-un costum de baie.

Actrița apare într-un costum de baie întreg, albastru, și arată spectaculos. Cu trupul perfect tonifiat, abdomenul plat și un zmbet mare pe față, Jane nu-și arată deloc anii.

Jane Seymour a pozat anul trecut în Playboy

Jane Seymour a devenit recent cea mai în vârstă actriță care a pozat în revista Playboy. În luna februarie, i s-a propus să pozeze în celebra revistă pentru bărbați și deși are 67 de ani, aceasta nu a stat pe gânduri și a răspuns pozitiv provocării.

În interviul care însoțea fotografiile, Jane afirmă că, acum, se simte mai bine și mai sexy ca niciodată. Recunoaște că are infinit mai multă încredere în ea și în imaginea ei decât atunci când era mult mai tânără.

”Mă simt confortabil în pielea mea”, afirma ea, iar asta se vede în toate instantaneele. Zâmbetul sincer, privirea directă, fără a fi însă lipsită de feminitate, toate acestea atrag ca un magnet.

”De obicei, când ai vârsta mea, te simți invizibilă”, admite Jane, afirmând însă că nu e și cazul ei. Recunoaște însă senină că nu încearcă să demonstreze nimănui nimic.

”Când ești tânăr, totul este despre <>. Acum nu încerc să determin pe nimeni să mă privească”, mai spune actrița, mamă a patru copii: Katherine, de 36 de ani, Sean, de 32, și a gemenilor Kristopher și John, de 22 de ani.

În ciuda faptului că nu se mai află nici la prima, nici la a doua tinerețe, actrița și-a păstrat o siluetă de invidiat.