Anamaria Vasile

A îmbătrânit pe micile ecrane, jucând în ”Tânăr şi neliniştit” încă din 1981. Cum arată în prezent actriţa Melody Thomas Scott?

Că urmăriţi sau nu îndelungatul serial „Tânăr şi neliniştit”, sigur o ştiţi pe actriţa Melody Thomas Scott. Aceasta îi dă viaţă, pe micile ecrane, personajului ”Nikki Newman” de mai bine de 40 de ani.

A apărut în 11601 episoade până acum şi a scris istorie cu personajul său, fiind în distribuţia serialului încă de la debut. Actriţa Melody Thomas Scott a îmbătrânit pe micile ecrane, ajungând acum la venerabila vârstă de 62 de ani.

Şi chiar dacă nu mai arată ca la debut, actriţa Melody Scott e în continuare una dintre cele mai frumoase actriţe de seriale TV, bucurându-se încă de o siluetă ca trasă prin inel şi un chip expresiv.

În viaţa personală, lucrurile sunt la fel de aşezate pentru Melody. Ea e la al treilea mariaj, însă acesta din urmă pare să fie pentru totodeauna.

Melody şi producătorul Edward J. Scott sunt căsătoriţi din 1985 şi au împreună trei fete: Jennifer (din mariajul anterior al lui Edward), Alexandra Danielle Yeaggy (din mariajul anterior al lui Melody) şi fiica cuplului, Elizabeth.