Anamaria Vasile

Fiica Iuliei Albu, o frumusete de aproape 9 ani! Iat-o in bratele lui Mihai Albu!

Fiica Iuliei Albu, Mikaela, va implini in curand frumoasa varsta de 9 anisori. Mikaela s-a nascut in anul 2010, atunci cand Iulia si Mihai Albu deveneau parinti pentru prima oara.

In urma cu trei ani, Mikaela a aparut pentru prima oara pe micile ecrane, insa de atunci a aparut foarte rar in mass-media. Dar Mikaela apare pe Instagram in fiecare an (pe 7 ianuarie), cu ocazia Sfantului Ion, deoarece si ea poarta numele de sfant, ca si tatal sau. Desi nu multi sunt cei care stiu acest lucru.

Cea mai recenta fotografie cu Mikaela a fost postata de Mihai Albu pe Instagram cu doar o zi in urma. Micuta Mikaela apare in bratele tatalui ei, iar descrierea pozei este una bine ”intocmita”:

„Ionii acestia doi ureaza celorlalti Ioni «La multi ani!»“.

“E mama copilului meu, insa cred ca exagereaza”

Mihai Albu a reactionat dupa ce fosta sa sotie, Iulia Albu, a facut declaratii despre barbatul din viata ei, pe care il considera tatal fiicei lor.

As lua pozitie, dar ma straduiesc sa tac, asa cum am facut de mai mult de un an… ? Fetita mea imi spune total diferit si eu o cred, este tot ce conteaza pentru mine! Chiar daca s-ar intampla asta (n.r. sa aiba o noua partenera de viata pe care fiica sa sa o vada ca o mama), eu nu voi incuraja-o s-o numeasca mama! Si nici nu as putea sa declar public ca ar putea avea alta mama. Niciodata!!

Este important pentru copil sa pretuiasca ambii parinti deopotriva! Si mai important sa nu denigrezi celalalt parinte indiferent de cata ura ai fi adunat… mai ales in fata copilului! Atata timp cat incurajezi minorul sa spuna si sa creada ca ar avea alt tata, il bulversezi si derutezi premeditat!”, a mai spus el. “E mama copilului meu, insa cred ca exagereaza cu acest aspect… mai ales public! In a sa opinie toti parintii divortati isi pierd calitatea de parinti… sau poate doar eu!”, a fost mesajul celebrului barbat.