Anamaria Vasile

Dr. OZ: dieta anului 2019

„Nu manca nimic pana nu vezi rasaritul Soarelui dimineata si opreste-te din a mai manca dupa ce acesta a apus. Este un fel de post, dar iti ofera o libertate mai mare”, le-a spus Dr. OZ celor de la Page Six.

Dr. OZ a continuat sustinand ca acest program, in care iti este permis sa mananci doar opt ore pe zi, este „cea mai mare idee despre diete pe care a auzit-o de foarte multa vreme”, explicand ca „ritmul circadian” sau „ceasul de 24 de ore guverneaza ceea ce se intampla in corpul nostru, inclusiv modul in care procesam mancarea.”

Cat timp soarele este sus pe cer, OZ ne indeamna sa consumam orice alimente dorim, cu exceptia carbohidratilor simpli. Chiar daca este destul de dificil, mai ales in primele luni ale anului, cand soarele apune mai devreme, acesta spune ca dieta non-dieta functioneaza.

„Atat dovezile obtinute de la animale, cat si cele obtinute de la oameni arata ca metoda este eficienta pentru a pierde in greutate. Dieta non-dieta te va face sa te simti mai bine anul acesta”, a adaugat doctorul, potrivit elle.ro.