Anamaria Vasile

Zodiile cu cele mai lungi relatii de dragoste. Aceste semne sunt cele mai fidele si mai stabile

Se spune ca zodiile de Pamant ar fi cele mai fidele si stabile, in timp ce zodiile de Aer sunt cele mai nestatornice in dragoste. Adevarul este undeva la mijloc, insa, si din fiecare element se distinge o zodie care reuseste sa pastreze relatii de lunga durata de-a lungul vietii.

Cea mai statornica zodie de Pamant

Taurii, Fecioarele si Capricornii sunt, in general, familisti, traditionalisti si foarte atasati de copii. Dar, dintre cele trei zodii, Capricornul este cel care bate recordul la longevitate in dragoste. Nativii Capricorni nu divorteaza niciodata, iar daca sunt obligati sa faca acest pas, o fac mai mult din mandrie, dar inima lor ramane tot langa omul iubit. Un Capricorn nu se implica intr-o relatie decat daca stie ca va dura pentru totdeauna.

Cea mai fidela zodie de Aer

Dintre Gemeni, Varsatori si Balante, doar ultimele capata un vot de incredere, cand vine vorba de statornicie si fidelitate. Nativii din Balanta reusesc sa aiba relatii lungi deoarece, pentru ei, nu conteaza doar pasiunea si distractia, ci si prietenia si increderea. Ei stiu sa pretuiasca fidelitatea partenerilor lor si sa raspunda cu aceeasi moneda.

Cea mai stabila zodie de Foc

Se spune ca inimile Berbecilor, Leilor si Sagetatorilor sunt cele mai nestatornice si sentimentele lor, cele mai calatoare. Cu toate ca aceasta afirmatie a devenit un cliseu, ea contine un mare sambure de adevar. Dar dintre cele 3 semne de Foc, surprinzator, Leii sunt cei mai fideli. Le ia mult timp pana recunosc dragostea si pana cand ofera la randul lor dragoste, dar cand sunt fericiti si gasesc partenerul potrivit, sunt capabili sa stea pana la moarte langa el.

Cea mai iubitoare zodie de Apa

Racii, Scorpionii si Pesti sunt foarte generosi cu sentimentele lor, chiar daca nu lasa pe oricine sa le citeasca in suflet. Dar recordul cu cele mai lungi si stabile casnicii il detin Scorpionii. Ba chiar sunt considerati cei mai fideli parteneri din tot zodiacul, desi sunt dificili, ascunsi si secretosi. Sunt atragatori si carismatici, isi gasesc greu perechea potrivita, dar cand o fac, se angajeaza pe viata sa fie alaturi de ea si sa ii ofere totul.