Anamaria Vasile

Zodii care nu acorda niciodata a doua sansa in iubire. Cine sunt cei 4 nativi care nu uita si nu iarta niciodata

Ce spui despre a doua sansa? Parerile sunt impartite. Unii spun ca orice om greseste si are nevoie de a doua sansa, in vreme ce altii spun ca iubitul nu o sa se schimbe si daca a gresit o data, o va face si a doua oara.

Un lucru este cert: 4 nativi din zodiac nu acorda niciodata a doua sansa. Descopera toate detaliile in randurile care urmeaza.

Iata care sunt cele 4 zodii care nu dau a doua sansa in iubire:

Fecioara

Poate cea mai categorica femeie din zodiac, Fecioara nici nu vrea sa auda de a doua sansa. Nu numai ca nu crede in aceasta metoda, dar sfatuieste toate prietenele ei sa nu le acorde iubitilor o a doua sansa.

Fecioara este genul de persoana care cere foarte mult de la partener, dar ofera dublu inapoi. Si daca isi da seama ca investitia ei sentimentala nu a meritat, intoarce spatele si pleaca fara sa se mai uite inapoi. Pentru ea, o relatie destramata este ca un petec pe care vrei sa il cosi a doua oara. Niciodata nu va mai fi la fel!

Sagetator

Sagetatorii nici macar nu au auzit de a doua sansa. Pentru ei, acolo unde pui punct, nu mai exista loc de negocieri sau schimbari. I se pare ca este de prost gust sa nu ai coloana vertebrala si sa alegi sa te desparti ca dupa putin timp sa te intorci in bratele lui.

Sunt iertatori si intelegatori, dar daca urasc ceva din tot sufletul, acelea sunt jignirile.

Leu

Leul este ca o fiara. Nu accepta nici cea mai mica greseala. Femeile din aceasta zodie sunt foarte posesive si vor ca partenerul sa joace dupa cum canta ele. Cea mai neinsemnata abatere de la reguli o scoate din sarite pe Leoaica.

Nu mai este nevoie sa spunem ca nici nu concepe notiunea de a doua sansa.

Taur

Taurii sunt, de obicei, foarte calculati inainte sa ia o decizie. Nu permit ca iubitul sa calce pe bec sau sa greseasca major. In schimb, trec cu vederea foarte usor micile neintelegeri si incearca sa-i gaseasca scuze partenerului, pentru binele relatiei.

Insa, singurul lucru peste care nu poate trece este infidelitatea. Taurul este atat de dedicat relatiei de cuplu, incat un asemenea gest nu l-ar putea ierta niciodata.