Anamaria Vasile

Horoscop 2019: Zodii care nu pot sa evite divortul anul viitor

Un divort nu este intotdeauna rau, uneori este cea mai buna decizie pe care o poate face un cuplu care nu mai coexista sanatos. Astrele pot avea si ele o influenta in viata de cuplu, asa ca astrologii vin cu predictii sumbre pentru cateva zodii.

1. Berbec

Este unul dintre semnele zodiacului care are cele mai mari sanse sa divorteze in anul 2019. Persoanele care s-au nascut sub acest semn sunt foarte impulsivi si, de asemenea, doresc sa incerce lucruri noi, deci, pe parcursul intregului an, ar putea decide ca trebuie sa mearga intr-o alta directie si sa lase in urma tot ceea ce ii impiedica, totul, chiar si casnicia.

2. Gemenii

Nu este usor pentru Gemeni sa se casatoreasca si atunci cand o fac se indoiesc daca au luat cea mai buna decizie. Anul 2019 se anunta unul dificil pentru Gemeni in plan sentimental, deoarece au mari sanse sa divorteze.

3. Balanta

Atat timp cat o persoana Balanta simte ca relatia sa este echilibrata, nu se va gandi la divort pentru un moment. Mare atentie insa, echilibrul relatiilor sentimentale poate fi perturbat anul viitor si poate duce la certuri in cuplu si chiar divort.

4. Sagetator

Ca si Gemenii, este dificil pentru un Sagetator sa isi ia un angajament pe tot parcursul vietii, dar atunci cand se va lasa dus in dragoste va continua in acea relatie chiar daca toate semnele indica faptul ca el ar trebui sa se desparta sau sa divorteze. Cu toate acestea, este posibil ca acest 2019 sa se simta sufocat si sa isi caute libertatea.

5. Varsatorul

Da, este un semn care ar putea fi divorta in 2019, nu numai pentru ca ii lipseste „libertatea”, ci si pentru ca nu reuseste intotdeauna sa creeze legaturi profunde cu partenerii sai.

6. Pestii

In 2019, lucrurile ar putea fi dificile pentru Pesti, iar modul in care s-ar confrunta cu problemele lor i-ar putea face sa simta nevoia sa evadeze. Din moment ce nu ii plac dramele, el va decide sa se desparta de partenerul sau ca un peste evaziv