Anamaria Vasile

Oamenii cu suflet bun sunt ingeri cu aripile rupte…

Oamenii cu suflet bun sunt cei mai sensibili oameni. Daca esti un suflet sensibil, absorbi energiile din jurul tau. Esti foarte atenta la tot ce se intampla si ai multa rabdare cu toti oamenii din jurul tau. Capacitatea ta de a empatiza cu oamenii este remarcabila – insa nu toata lumea te poate intelege.

Despre persoanele sensibile s-au scris multe. Foarte multi sunt de parere ca a avea un suflet sensibil in aceasta lume este o slabiciune. Insa acest lucru nu este deloc adevarat. Sensibilitatea este un semn adevarat de putere pentru a putea dezvalui vulnerabilitatile si a iti exprima sentimentele in fata altor persoane.

Daca esti un suflet sensibil, stii deja asta. Iti place sa iubesti, sa fii inconjurata de oameni cu suflet frumos si sa ai dragoste in viata ta.

Daca esti un suflet sensibil, absorbi energiile din jurul tau. Esti foarte atenta la tot ce se intampla si ai multa rabdare cu toti oamenii din jurul tau. Capacitatea ta de a empatiza cu oamenii este remarcabila – insa nu toata lumea te poate intelege.

Daca esti o persoana cu suflet sensibil, vei avea un trecut dureros deoarece ai iubit pe cineva atat de mult si nu ai putut primi aceeasi iubire inapoi.

Esti sincera, loiala si intotdeauna vezi cel mai bun din oameni. Ins, uneori, oamenii vad autenticitatea ta precum un joc temporar pentru a se distra.

Vei duce bagajele acestei dureri, dorindu-ti sa iubesti, sa iti hranesti inima cu fericire, insa fiindu-ti speriata sa nu cazi din nou la pamant… pentru ca ai mai cazut si in trecut si este cel mai dureros lucru din lume.

Mai jos o sa va las un citat minunat ce ii apartine lui Shannon L. Alder. Citatul a facut inconjurul lumii, fiind shareuit de milioane de ori pe retelele de socializare:

“Oamenii sensibili sunt cei mai autentici si cinstiti oameni pe care ii vei intalni vreodata. Nu exista lucruri pe care sa nu ti le spuna despre ei insisi daca au incredere in sufletul tau bun.

Cu toate acestea, tradarea ta este o dovada puternica a respingerii si a urii. Din nefericire, ei ajung sa se raneasca pe termen lung.

Nu vor sa raneasca alti oameni. Este impotriva naturii lor. Vor sa gaseasca solutii pentru a anula greselile facute de acesti oameni rai.

Viata lor este un adevarat carousel. Ei traiesc cu vina si dureri constante cu privire la situatiile nerezolvate si a neintelegerilor din jurul lor. Sunt suflete care sufera pentru ca nu pot trai cu ura.

Nu se pot hrani cu ura. Au nevoie de cea mai mare iubire deoarece sufletul lor a fost intotdeauna zdrobit de altii.

In ciuda tragediilor prin care trebuie sa treaca in aceasta viata, ei raman cei mai compasionati oameni si fac tot posibilul sa ii ajute pe cei uitati si intelesi gresit. Ei sunt ingerii cu aripi frante, care zboara doar atunci cand sunt iubiti.”