Anamaria Vasile

Cei doi Ingeri care te protejeaza, in functie de Zodie

Ingerii sunt mesagerii Raiului care ne protejeaza de rele si de boli. Fiecare dintre noi avem un inger care ne pazeste ca un asistent invizibil inca de la nastere. Unele persoane sunt sceptice atunci cand vine vorba despre aceste fiinte divine, dar cu totii credem in ceva care ne protejeaza de rau.

Ingerii ne ghideaza in viata conform semnului nostru zodiacal. Fiecare semn zodiacal are doi ingeri protectori.

Unul dintre ingeri ne ajuta sa ne intelegem aspectele pozitive , iar celalalt aduce balanta in viata noatra.

Berbec

Ingerul Creatiei

Acest inger protejeaza berbecul de decizii nepotrivite. El ne ajuta sa intelegem toate aspiratiile intr-un fel pozitiv. Ingerul creatiei impinge berbecul sa actioneze si sa daruiasca putere emotionala si psihica.

Daca berbecul vine cu o idee, ingerul sau ii va darui energia si motivatia necesara implementarii proiectului.

Cel de-al doilea inger al berbecului, opusul primului- Ingerul iubirii. El conduce impulsurile de putere si il protejeaza de fapte nesabuite.

Taur

Ingerul Trinitatii

Ingerul Trinitarii daruieste taurului devotamentul si moderatia. Darul care a fost dat inca de la nastere este determinarea.

Multumeste-i pentru protectia lui, astfel poti transforma orice capriciu al destinului si poti duce toate afacerile pana la capat.

Ingerul opus- Ingerul Reincarnarii te va sprijini atunci cand te vei confrunta cu schimbari majore ale vietii si iti va oferi un pic de dragoste.

Gemeni

Ingerul Comunicarii

Acest inger iti ofera abilitatea sa gasesti cuvintele potrivite in momentul potrivit. Ofera protectie si intelegere, te ajuta sa te adaptezi in orice situatie in care esti pus.

Multumeste acestui inger, astfel vei ramane deschis si pozitiv.

Ingerul opus- Ingerul Fericirii (Sagetator) te va proteja de tristete, iti va aduce stabilitatea in dragoste si te va ajuta sa scapi de indecizii.

Rac

Ingerul Abundentei

Racul se afla sub auspiciile ingerului abundentei care ii ofera o sensibilitate puternica si un caracter pacifist. El ajuta reprezentantii acestui semn zodiacal sa invete din experienta. De asemenea, energia acestui inger da pace interioara, scutindu-va de stresul problemelor de zi cu zi.

Ingerul opus- Ingerul Pacii va va ajuta sa faceti fata singuratatii si sa va protejati impotriva efectelor negative ale izolarii indelungate. Chemand acest inger, va veti simti in siguranta si veti putea rezolva orice problema.

Leu

Ingerul Fortei Pamantului

Protectorul vostru va ofera putere si fiabilitate, stralucind printre celelalte semne zodiacale. Mai mult, va sunt oferite 3 daruri: daruire, curaj si optimism. Datorita acestor talente puteti trai o viata interesanta, plina de surprize. Acest inger mai ofera incredere si carisma.

Ingerul opus- Ingerul libertatii va va ajuta in momentul in care vreti sa va retrageti sau in momente in care sunteti dezinteresati.

Fecioara

Ingerul Vindecarii

Acest inger ofera posibilitatea de a mentine atat ordinea externa, cat si cea interna. Acesta ofera 3 daruri: intelepciune, vigilenta si o minte practica. De aceea sunteti intotdeauna calm, optimist si capabil sa va mentineti puncul de vedere cu fermitate.

Ingerul opus- Ingerul visului te va proteja de un complex de inferioritate si te va invata sa fii flexibil in judecata.

Balanta

Ingerul Iubirii Ceresti

Acest inger ofera dragoste si imaginatie de neegalat. Va da posiblitatea de a coexista cu ceilalti in mod pasnic si armonios. Aceasta faptura va ofera un exceptional spirit al justitiei.

Ingerul opus- Ingerul Creatiei va protejeaza de anxietate si va va ajuta sa faceti fata unei situatii dificile.

Scorpion

Ingerul Reincarnarii

Acest inger va ofera un caracter puternic, ferm si un curaj extraordinar. Sunteti inzestrati cu calitati precum maturitate intelectuala, romantism, viabilitate si loialitate.

Ingerul opus- Igerul Treimii va va aduce rabdare si stabilitate emotionala in relatiile inerpersonale. El va va ajuta in momentele in care aveti nevoie de credinta si de stabilitate.

Sagetator

Ingerul Fericirii

Acest inger va da dorinta de cunoastere a lumii si a diferitelor culturi. Ofera 3 calitati: buna dispozitie, respect pentru reguli si dorinta de a invata. De asemenea, va ajuta sa ramaneti cinstiti si sinceri in orice situatie.

Ingerul opus- Ingerul Comunicarii ajuta la depasirea tendintei de vanitate, da putere si sprijina toate proiectele tale.

Capricorn

Ingerul Muncii

Acest inger iti creste puterea fizica si spirituala. Prezenta lui te ajuta sa te concentrezi mai bine pe cunoastere si pe activitatea mentala. De asemenea, va ofera puterea la momentul potrivit.

Ingerul opus- Ingerul Abundentei va ajuta sa va luptati cu neincrederea si adancirea sentimentelor.

Varsator

Ingerul libertatii

Acest inger va ofera creativitate. Datorita lui, varsatorii devin parteneri buni si prieteni sinceri.

El te indruma sa inveti si sa iti largesti cunostintele, facand varsatorii cele mai inteligente semne zodiacale.

Ingerul opus- Ingerul Fortei Pamantului va ajuta sa depasiti crizele si sa transformati ideile in realizari vizibile.

Pesti

Ingerul Milostiv

Acest inger ofera dragoste si mila. El va ofera o intuitie clara si posibilitatea de a va apropia de Dumnezeu, de asemenea, ofera pestilor capacitatea de clarvazatori.

Ingerul opus- Ingerul Vindecarii va ofera puterea necesara cu care sa confruntati orice obstacole si puterea de a depasi toate probleme care apar in calea vostra. El ofera optimism si siguranta.