Anamaria Vasile

Astrologii anunta: Care este cea mai norocoasa perioada din aceasta iarna, pentru fiecare zodie in parte

Iată care sunt cele mai fericite și norocoase zile din această iarnă pentru fiecare zodie în parte. Ține cont de sfaturile zodiacului și programează în perioada respectivă cele mai importante întâlniri, planuri sau activități, deoarece vei avea beneficii mai mari decât sperai.

Berbec

31 decembrie – 17 ianuarie: Este o perioadă în care te vei ocupa mai mult de tine, vei avea parte de dragoste, de mici petreceri și de relaxare. Nu trebuie să îți planifici nimic important și dificil de realizat. Lasă timpul să treacă și așteaptă momentul potrivit pentru celelalte planuri!

Taur

7 ianuarie – 3 februarie este perioada în care Venus se va afla în Săgetător și îți oferă multe avantaje, ocazii bune în carieră și recompense. Este și perioada în care te vei simți cu adevărat apreciată și iubită de persoanele din jurul tău.

Gemeni

6 – 26 decembrie este perioada cea mai frumoasă a Gemenilor din această iarnă, pentru că astrele vor aduce surprize, vor aduce dragoste și mai ales sentimentul că dorințele cele mai mari se pot împlini cu ajutorul unor persoane de încredere.

Rac

22 decembrie – 2 ianuarie este perioada în care se simte influența benefică a Lunii pline din Rac și vei avea câteva reușite cu adevărat importante din această iarnă. Nu este exclus să fii promovată la serviciu și să obții un post mai bun de la începutul anului viitor.

Leu

21 ianuarie – 4 februarie va fi o perioadă dominată de Luna plină din Leu, care va forma și o eclipsă totală. Acest eveniment aduce schimbări benefice importante pentru zodia ta, dar mai ales beneficii financiare și șansa de a realiza ceva deosebit pentru copii.

Fecioară

19 – 25 februarie este o perioadă dominată de Luna plină din zodia ta care aduce vești bune pe mai multe planuri. Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate, se va găsi tratamentul cel mai bun și vei fi curând plină de energie și puternică.

Balanță

3 – 14 februarie va fi o perioadă a iubirii, cu multe zile echilibrate și calme, cu împliniri și cu mici câștiguri care te vor ajuta să îți cumperi lucrurile dorite. Dacă ești singură, e o perioadă bună să cauți pe cineva cu care să te potrivești.

Scorpion

6 – 21 decembrie este perioada în care Mercur revine la mersul direct în zodia ta și începe să aibă o influență benefică asupra proiectelor și dorințelor tale. El te va ajuta să te redresezi financiar înainte de Crăciun.

Săgetător

7 – 15 ianuarie este o perioadă foarte bună să îți îndeplinești dorințele pentru că vei avea și un buget consistent și multe dintre lucrurile pe care ți le dorești vor fi la un preț avantajos. Este și perioada cea mai bună din această iarnă pentru călătorii în țări exotice și calde.

Capricorn

10 – 25 ianuarie este perioada în care Capricornilor le merge de minune și reușesc să se pună pe picioare, indiferent de necazurile pe care le-au avut. Acum încep să adune bani pentru proiectele de la început de an și sunt bine văzuți la locul de muncă.

Vărsător

4 – 19 februarie este perioada din această iarnă în care aduce vești bune Luna nouă din Vărsător. Acum ai cele mai mari șanse să obții un loc de muncă mai bine plătit, mai ales dacă întâlnești un vechi prieten care are nevoie de un colaborator serios și muncitor.

Pești

10 – 25 februarie este o perioadă în care zodia ta este vizitată de Mercur, ceea ce presupune că poți beneficia de vești mai bune legate de carieră. Chiar dacă obligațiile de la serviciu cresc, sunt șanse mari să crească și salariul!