Anamaria Vasile

Horoscop ianuarie 2019. Ce aduce prima lună din an pentru fiecare zodie

Debutul anului aduce multe schimbări în plan profesional. Ceea ce domină atmosfera începutului de an așadar este un joc discret între tradițional și nou, între ceea ce este deja împământenit și schimbare.

Iată ce prevăd astrele fiecărei zodii.

Berbec

Berbecii păşesc în noul an cu dreptul, mai ales din punct de vedere profesional, domeniu în care totul va merge ca pe roate după o binemeritată perioadă de odihnă.

Succesul profesional va fi evident mai ales în cazul celor care au propriile afaceri, în timp ce angajaţii nu vor înregistra schimbări notabile, ci pur şi simplu vor avea parte de o perioadă bună la locul de muncă.

Taur

Se anunţă un debut furtunos pentru nativii din Taur, ceea ce înseamnă că anul 2019 va presupune provocări din start.

Deşi o să pară că ianuarie nu este o lună pozitivă, Taurii se vor lupta cu încăpăţânare şi, de aceea, au şansele să pună bazele unui succes care îşi va arăta roadele în cursul anului.

Gemeni

Jupiter şi Pluto vor influenţa negativ începutul anului. Tocmai de aceea, nu este un moment bun să începeţi proiecte noi la locul de muncă sau în afaceri, iar în plan personal ar trebui să acordaţi atenţie sentimentelor persoanei iubite.

Deşi vor fi şi perioade frumoase, pe plan personal Gemenii nu vor avea parte de prea multe momente pozitive.

Rac

Prima lună din an va fi una spectaculoasă pentru nativii din Rac, deşi succesul va veni după multe ghinioane, atât în plan profesional, cât şi sentimental.

Important este să daţi dovadă de stăpânire de sine şi să nu săriţi de la o idee la alta pentru a nu intra într-o cursă nebună, goană care vă va epuiza nervos şi fizic. Partea a doua a lunii se anunţă ceva mai lină, mai ales în plan sentimental şi familial.

Leu

Luna ianuarie se anunţă bună pentru Leu, care va testa terenul pentru a pune în practică planuri profesionale ambiţioase.

Partenerii de afaceri, şefii şi colegii vor fi surprinşi de cât de multe reuşiţi să realizaţi, chiar dacă veţi lucra pentru mai multe proiecte în acelaşi timp.

Fecioară

Profesional, luna ianuarie debutează foarte bine pentru Fecioare, care se simt pregătite să ia decizii importante imediat după ce revin la muncă.

Acesta este un avantaj, pentru că majoritatea partenerilor de afaceri sau a colegilor de muncă au probleme de adaptare după perioada relaxantă de Sărbători.

Tocmai de aceea, la sfârşitul lunii este posibil să aveţi parte de laude sau, dacă aveţi afacerea proprie, să se profileze un câştig deloc de ignorat.

Balanţă

Veşti bune şi pentru Balanţe în ceea ce priveşte cariera, mai ales după 10 ianuarie. Deşi sunt posibile schimbări importante pe plan profesional, eventual la nivel de conducere sau apariţia unor proiecte de anvergură, nu trebuie să vă descurajaţi.

Va fi suficient să vă aduceţi contribuţia cât mai mult şi rezultatele nu se vor lăsa aşteptate. Dragostea va înflori în această perioadă, care va fi marcată de armonie şi de o stare de plenitudine.

Cei care nu au un partener de viaţă ar face bine să-şi deschidă ochii şi inima, pentru că este o perioadă bună pentru a pune bazele unei relaţii frumoase.

Debut promiţător pentru Scorpioni

Luna ianuarie se anunţă una definitorie pentru întregul an, care va fi unul plin de pace şi linişte. Armonie şi ambiţie par să fie cuvintele pentru acest semn zodiacal, nativii urmând să se afle în centrul atenţiei chiar dacă uneori nu-şi vor dori acest lucru.

Profesional, luna ianuarie se va dovedi o mină de aur pentru Scorpioni, cu o mulţime de oportunităţi care pot fi exploatate din a doua parte a lunii.

Horoscop ianuarie 2019. Venus conjunct Jupiter (Săgetător)

În ziua care urmează, Venus este cea care aderă la același aspect astral cu Jupiter în domiciliul său diurn.

Așa se face că, în cursul sau în preajma zilei de 22, se poate să ne bucurăm de popularitate pe plan social, dar amoros, iar parteneriatele profesionale care se leagă perioada aceasta să fie cu adevărat inovative și orientate către progres.

Este important însă să nu ne pierdem acest elan, ci să-l temperăm cumva și să-l facem să funcționeze în favoarea noastră și nu în detrimentul nostru.

Capricorn

Eforturile nu vă sunt apreciate, iar dorinţa de a vă face remarcat ar putea să vă facă să alegeţi proiecte neinspirate.

Prin urmare, încercaţi să nu faceţi nimic decisiv până luna viitoare. Sentimental veţi traversa o perioadă de linişte şi de stabilitate, în care nu vor interveni situaţii extraordinare.

Cei care vor începe o relaţie nouă ar trebui să nu grăbească lucrurile, pentru că riscă să distrugă ceea ce au construit şi vor fi nevoiţi să o ia de la capăt.

Vărsător

Vibrant, dinamic, de succes, aşa se anunţă ianuarie pentru Vărsători, cel puţin în plan financiar. Vă simţiţi pregătit să vă aventuraţi în necunoscut, să aveţi succes în domenii noi, dar aţi putea să realizaţi ceea ce simţiţi numai dacă veţi analiza atent şansele de izbândă şi veţi descoperi direcţia care ar putea să vă ducă spre cele mai înalte culmi.

Pe plan personal, eforturile profesionale ar putea să se răsfrângă negativ în plan sentimental şi familial.

Peştii

Potenţial profesional din plin încă de la începutul anului. Nu ezitaţi să vă setaţi obiective ambiţioase pentru că există şanse mari să le atingeţi. Important este să evaluaţi cât mai realist sorţii de izbândă. Pe plan personal, lucrurile vor evolua liniştit şi chiar şi micile neînţelegeri cu persoanele dragi vor trece lin.