Anamaria Vasile

Nu esti barbat deloc atunci cand iti lovesti si jignesti femeia!

Invata ca o femeie trebuie iubita si apreciata pentru toata fericirea si momentele frumoase oferite, nu jignita sau lovita. Invata sa o pastrezi langa tine si nu o vei pierde niciodata. Ea e a ta si doar a ta, se dedica doar tie, nu mai fii asa idiot! Ti-ai tratat femeia in ultimul hal fara niciun motiv, ai certat-o, ai jignit-o, ti-ai batut joc de ea cum ai vrut tu mai mult, dar adu-ti aminte ca va veni ziua in care vei plati pentru absolut orice fapta si cuvant aruncat in ea.

Te consideri un barbat adevarat? Atunci, daca chiar esti barbat in toata firea tine langa tine ceea ce ai, da-i valoare si nu o mai trata ca pe ultima carpa. Ea e proasta ca sta langa tine, e proasta ca te iubeste prea mult incat sa poata inghiti orice fapta rea si tot ceea ce ii spui. Ii ingreunezi viata tot mai tare si nici nu iti pasa. Ea cat crezi ca o sa mai poata? In loc sa traiti fericiti impreuna si sa va bucurati in culmea de viata, mai tare va distrugeti unul pe altul.

Va uitati la unii oamenii din jurul vostru, printre putinii care mai sunt… si-i vedeti fericiti! Voi de ce sa nu fiti? De ce sa nu fii un om fericit cand viata e atat de scurta? Nici nu stii ce iti poate aduce ziua de maine, tocmai de aceea orice moment trebuie trait la maxim, orice secunda apreciata din toata inima. Ofera iubire! Ofera intelegere!

Ofera alinare! Ofera sustinere…! Ofera tot ceea ce-i mai bun si schimba-ti viata! Incearca sa te schimbi si sa devii un om cu adevarat matur care stie ce vrea de la viata, un om care lupta pentru visele sale, un om care e in stare sa infrunte absolut orice. Indiferent de esti barbat sau femeie, daca cineva nu te vrea, retrage-te si lasa loc de “buna ziua”. Nu sta niciodata acolo unde nu iti este locul! Nu lasa pe absolut nimeni si nimic sa isi bata joc de tine pentru ca nu meriti asta. Te-ai nascut sa te bucuri de viata, nu sa suferi continuu in durere. Daca un om nu e pentru tine, trebuie sa inveti sa traiesti si fara el.