Anamaria Vasile

Iata ce trebuie sa faca fiecare zodie dupa o despartire!

Daca tocmai ai trecut printr-o despartire urata, trebuie sa stii ca exista activitati care iti pot ameliora starea, in functie de zodia ta.

BERBEC – Mergi la box. Berbecii trateaza despartirile ca pe niste exercitii sportive, asa ca trebuie mereu sa castige. Exista multa energie de consumat.

TAUR – Intoarce-te la scoala. O despartire afecteaza Taurul destul de rau, asa ca stabilitatea unui curs l-ar putea aduce pe linia de plutire.

GEMENI – Mediteaza. Gemenii sunt indecisi si foarte comunicativi, in special dupa despartire. Meditatia ii va ajuta sa se relaxeze si sa se concentreze pe ce au de facut mai departe.

RAC – Organizeaza o petrecere in pijamale. Racul are nevoie sa fie alaturi de prieteni dupa o despartire, asa ca o petrecere in pijamale este cel mai bun tratament pentru suflet.

LEU – Incepe un jurnal. Leu este foarte ranit dupa o desparire si are nevoie sa planga, insa nu o poate face in public. Cel mai bine ii este sa inceapa un jurnal in care sa-si astearna gandurile.

FECIOARA – Cumpara-ti un animal de casa. Dupa despartire, Fecioara isi va dori sa isi consume toate sentimentele de iubire ramase din relatie, asa ca un animal de casa este un inceput bun.

BALANTA – Incepe un program de voluntariat. Balanta este cea mai fericita atunci cand face parte din ceva, asa ca, dupa despartire, implicarea in activitati de voluntariat ii va ajuta sufletul sa se vindece mai repede.

SCORPION – Ai grija de copii. Dupa o despartire, Scorpionul are nevoie sa-si umple viata cu activitati care ii fac bine. Iar activitatile de babysitting sunt perfecte pentru el.

SAGETATOR – Fa-ti ordine in dressing. Sagetatorul trebuie sa-si pastreze mintea ocupata dupa o despartire, de aceea prima activitate pe care trebuie sa o faca este curatenia generala si ordinea in dressing.

CAPRICORN – Mergi la un film science fiction. Dupa o despartire, Capricornul incepe sa vada lucrurile foarte clar. De aceea, are nevoie de o activitate care sa-i mute atentia in alta parte, cel putin pentru o perioada.

VARSATOR – Mergi la masaj. Varsatorul analizeaza excesiv motivele care au dus la despartire si devine foarte stresat. De aceea, are nevoie de o activitate care sa-l relaxeze.

PESTI – Odihneste-te. Pestii accepta cu greu o despartire si prefera sa considere ca au luat o pauza. De aceea, o perioada mai lunga de odihna le-ar face bine si i-ar ajuta sa accepte situatia.