Anamaria Vasile

Regulile care atrag fericirea in viata ta

Aceste reguli ar trebui tiparite si atarnate pe perete, sa le citesti in fiecare zi.

Uneori se intampla ca adesea intram in conflict cu cei dragi. Ne simtim foarte obositi si ni se pare ca oamenii din jurul nostru au ceva anume cu noi. Toate aceste lucruri ne deprima si ne intristeaza.

Toate aceste probleme sunt rezultatul gandurilor si actiunilor noastre! Deseori, uitam de de lucrurile importante, schimband lucruri minore si, de fapt, cel mai important lucru este sa traim in armonie cu noi insine.

Odata un intelept batran a spus ca exista doar 3 lucruri pe care, de fapt, toata viata noastra este construita. Numarul 3 are o semnificatie sacra in aproape toate religiile si culturile lumii.

Aceasta regula de aur a celor 3 lucruri expune esenta valorilor vesnice, care sunt esenta universului nostru. Prin intelegerea ei, vom sti motivul fericirii si vom vedea cum ni se imbunatateste treptat viata noastra!

Regula de baza a celor 3 lucruri

3 lucruri nu se mai intorc niciodata: timpul, cuvantul spus, oportunitatile.

3 lucruri nu ar trebui sa se piarda: linistea mintii, speranta, onoarea.

3 lucruri in viata sunt cele mai valoroase: dragostea, convingerea, increderea.

3 lucruri din viata care sunt nesigure: puterea, norocul, averea.

3 lucruri care definesc o persoana: munca, onestitatea, realizarile.

3 lucruri care duc in jos o persoana: bautura, mandria, mania.

Trei lucruri sunt greu de spus: „Te iubesc”, „Iarta-ma”, „Ajuta-ma”.

Sunt lucruri valoroase de care trebuie sa tinem cont in viata. Putem sa traim in armonie cu ceilalti atunci cand vom invata sa traim in armonie cu noi. Toate gandurile noastre de azi ne vor forma viitorul. Fiecare gand bun este o piatra de temelie pentru construirea fericirii noastre.

Va dorim sa fiti fericiti!